You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (94880h)
Yo, wpadłem na pomysł założenia tematu, w którym będzie można wyrazić za co tak naprawdę cenimy oraz co nas napędza do gry na tej organicznej przestrzeni zwanej wyspą nowicjuszy.

Ja osobiście stwierdzam, że najbardziej motywuje kolekcja. Co jak co ale posiadanie rare itemów,setek skór minotaurów czy choćby 100 Small ruby zachęca do rozwijania swojej postaci oraz grania.
Lubie również jak nowi gracze zagadują do mnie z powodu lvl, gratulując go, zadając rożne pytania na temat Rookgaardu, prosząc o eq itp. Pomaganie im również swoja droga należy do przyjemnych ;)
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (94879h)
Ja cenie Rooka za pomaganie innym, wspanialych znajomych i trapowanie innych :D
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (94879h)
Ja cenie Rookgaard za to, że jest największym gównem w Tibii na którym się nic nie dzieje i właśnie dlatego ma ta wyspa taki reprezentatywny klimat. :P Swoją drogą zdałem sobie sprawę jak bardzo trzeba mieć naryte w bani, żeby tam grać. Bez kitu xD
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (94879h)
To samo co pan wyżej, ten wyżej też oraz ten najwyżej. Ale najwięcej funu mam z tego, że lubię być inny niż wszyscy (po prostu coś leży mi na łbie)
Do you like the post?

Makeveli

Makeveli (User) (2 threads, 32 posts) posted 11 years ago (94878h)
Uwielbiam go za tyle botów :3
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (94871h)
tak sobie walnę, że 'lepiej być kimś na rooku niż nikim na mainie'
a rooka cenię za to co wszyscy powyżej. jakoś nie umiem więcej na ten temat powiedzieć. może dodam, że na rooku można sobie spokojnie pograć (nie to co na mainie - tam się liczy tylko exp), szlifować swoje skille, bawić sie (jak co niektórzy to pokazują). ja swoja drogą osiągnąłem wszystko co chciałem osiągnąć i jestem z tego dumny (jedyne co mi w życiu wyszło xd)
może jeszcze mi brakuje 1pkt achievement i będę spełniony rookstayerem. :D

@Trathos

no właśnie o to mi chodziło :D
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (94868h)
@Up

Powiem to tak, wbijając 100 poziom na Rooku jesteś kimś, wbijając 100 poziom na Mainie jesteś nikim, czyli... lepiej panować na rookgaardzie niż być noobem na mainie ;)
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (94865h)
To samo co panowie wszyscy wyżej.
No i ta prostota , można przejść całą mapkę w kilka minut nie to co mainie, nie ma tu 200-setów, 100-spelów - a i miejscówki są względnie wolne.

Tutaj czas płynie inaczej można expić , skilować rozwiązywać zagadki albo poporstu stać w miescie i skupować itemki.

Najbardziej lubię właśnie duże kolekcję i wygląd full citzena.

Dodajmy jeszcze że każdy rooker jest mniej lub bardziej upośledzony że wybrał tą wyspe :P
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (94863h)
Za legendy i ostatnio (kiedy istniał RC) to fajnych ludzi ;p. No i wesołe forum ^^
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (94862h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.