You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (99648h)
Zainspirowany tematem poniższym chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze marzenia, cele na rooku które chcieli byście spełnić , a może już czujecie się jako spełnieni Rookerzy ...?

Zaczynając ode mnie.
Najbardziej mi zależy aby mieć najwiekszą kolekcje na rooku -pokazując tym samym że można to osiągnąć bez wydawania mamony w realu jak niektórzy :P
Wiadomo też ten 100 -poziom wypadało by w koncu wbić po 8 latach przygody z rookiem.
I 3 najmniej ważne bo nie zależne ode mnie dorwać w końcu die i w ciągu tygodnia wykonać pozostałe 20 pkt achivementów.

A wy , pochwalcie się waszymi urojeniami :P
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (99648h)
moim celem było wbicie 100 poziomu. następnym celem jest zdobycie ostatniego pkt achievement i zostać (niestety) drugim graczem, który zdobył 24pkt. a ostatnim celem, do którego jakoś mi nie śpieszno jest TOP1 na Berylii :)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (99645h)
Moim celem było TOP 1 na Obsidii, dokonałem tego wbijając 76 poziom a następnym celem jest wbicie 100 poziomu i 50 na Antice ale to cel drugorzędny :) Co do kolekcjii nie zbieram jej, wszystko co zdołam uzbierać sprzedaje za p scrollki :)
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99638h)
Ja, ja w sumie sie spelnilem, nigdy nie stawialem sobie jasnego celu, ale chcialem byc uwazany za dobrego gracza, oczywiscie podczas mojej przygody pojawily sie pewne "cele" zazwyczaj byly wynikiem forum/graczy.
Tymi celami sa miedzy innymi:
Seteczka
Najwieksza kolekcja Fidera(done)
25Distance (chce zgarnac Beara na hita)
Tutor
Zdobycie razem z Wami statusu strony fanowskiej.
Do you like the post?

Pall of rook

Pall of rook (User) (6 threads, 234 posts) posted 11 years ago (99635h)
27 distance (w sumie chyba jedyny cel) ;)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (99617h)
Moim celem jest zdobycie wszystkich achievementow, 30 shieldingu jak i 20 dista na pierwszym poziomie, do czego sukcesywnie dążę. Zostały mi juz tylko trzy, z czego na dwa nie mam żadnego wpływu (number of the beast, natural born cowboy)

Poza tym zbieram swoją kolekcję na antice i coraz bardziej jestem z niej dumny.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (99612h)
Ja grałem dla RPG. (głównie)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 11 years ago (99611h)
Ja zacząłem grać na Rookgaardzie, bo była to dla mnie odmiana, ale też miałem chętkę na grę na tej wysepce, ponieważ ma swój niepowtarzalny klimat. Chciałem też znaleźć ludzi, z którymi mógłbym spędzić dobrze czas.

Cel? Dobra zabawa.
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (98798h)
Lee wrote: Zdobycie razem z Wami statusu strony fanowskiej.
Tak.
Acotte wrote: Ja grałem dla RPG. (głównie)
Scientist wrote: niepowtarzalny klimat, ludzi, z którymi mógłbym spędzić dobrze czas. Dobra zabawa.
Tak.
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.