Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (94894h) Czy macie jakieś przyzwyczajenia, z pozoru normalne rzeczy wykonujecie w dziwny sposób?
Oto moje dziwactwa, jak coś jeszcze u siebie zauważę to dopiszę :P
- Kontakty w telefonie są zapisane w sposób niecodzienny, np: Czarnowidz, Naznaczony, Przedwieczny itp
- Głośność TV musi być parzysta, gdy mam gorszy humor musi kończyć się na 5, gdy jeszcze gorszy liczba musi być podzielna przez 10.
- Nie potrafię spać bez zakrytej głowy jakimś kocem
- Mam problemy ze spaniem na łóżku ^.^ (od pięciu lat zamiast łóżka mam materac, jest cudownie)
- Nie zasnę gdy cokolwiek lata mi nad głową, lub gdy słyszę tykanie budzika
- Nie lubię gdy jest dużo ludzi wokół mnie
- Gdy idę chodnikiem nie lubię wyprzedzać ludzi :D
- Nienawidzę gdy w mojej obecności ktoś coś pije bądź je, mam ochotę wtedy wyszarpać mu gardło ;x
- Muszę mieć idealny porządek na pulpicie
- Jak oglądam film na PC nie ścierpię kursora na środku ekranu
- Wbiegam na schodach po dwa stopnie
- WSZYSTKO MUSI BYĆ SYMETRYCZNE
- Jak nie zajmuję się czymś konstruktywnym zbyt długo czuję prostujące się zwoje mózgowe
- Cholerna pamięć do wszystkiego (można rzucić mi dowolną datą sprzed kilku lat, wiem jaki to był dzień tygodnia, powiem co się wtedy stało, kto się w co ubrał itd) 3 lata temu wywaliłem mapę świata z pokoju, mimo to wciąż pamiętam stolice i kolory wszystkich państw. Moje dawne hasło do Fejsa to 73 losowo wklepane znaki :O
- Nawyki żywieniowe, ale jest za mały limit znaków w poście więc to zostawię puste
- Potrafię obejrzeć ten sam film 10 razy, zdarzało mi się 3 razy dziennie. ;x Później przez miesiąc co najmniej oglądam ulubione scenki itd
- Przed snem muszę odwiedzić WC, inaczej się nie da
Na razie tyle.