You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
14
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (94695h)
Co sądzicie o istnieniu domków na Rookgaardzie? Ja uważam, że byłaby to fajna sprawa. Każdy mógłby fajnie go urządzić i pochwalić się swoją aktualną kolekcją. Mówię tu o maksymalnie 1-2 domkach, wtedy byłby to prestiż.

Oto moje propozycje, które Cipsoft mógłby przeistoczyć w mieszkania dla Rookstayerów:
Wyraźcie swoją opinię na ten temat oraz dajcie swoje propozycje. :D
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (94694h)
Już prawie nie ma przed kim szpanować. :/ Takie coś mogłoby zaistnieć, ale gdyby zrobili jakieś dodatkowe osiedla to uuu...
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (94694h)
Według mnie pomysł jest niczego sobie. Ale nie na tych domkach tylko Cipsoft by musiał raczej dorobić te domki (a i kasa by im wpadła, bo więcej rookstayerów by pacca miało). Fajnie by było ._.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (94693h)
Czy Wy poważnie myślicie, że wprowadzą domki do gry? Oczywiście, byłoby to ciekawe rozwiązanie, ale niestety nierealne. Już widzę jak jakiś no-name kupuje domek, w którym nic nie trzyma. Kupiłby go za kilka k, a sprzedałby za kilkadziesiąc cc.

Gardor ;)
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (94692h)
Wiadomo, że to tylko marzenia, ale zawsze to byłoby jakieś urozmaicenie gry i takie dążenie do posiadania house'u :P
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (94691h)
Uważam, że jeżeli przerobiliby:

Pokój nad williem i nad normą na domki byłoby to świetne rozwiązanie by:

a. Poprzeć graczy kupujących PACC na roogkaardzie (co spodobałoby się CSowi)
b. pozwolić graczom na pokazanie swoich pokaźnych kolekcji
c. dać darth saldrii możliwość bezpiecznego pokazania swojego helmetu (hehe)
d. wbić achievement :D

ALE:

1. Legendarny Sunrise miał domek, szkoda by było gdyby tę legendę zburzyła powszechność domków na rooku.
2. Gdzie byśmy je kupowali?
3. Musiałyby to być dwa domki - jeden za mało a więcej to już nie ten prestiż

To moje przemyślenia
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (94690h)
Kupowałoby się na stronie Tibia.com tak jak domki na mainie. Łóżka służyłyby tylko do spania, a jedyny problem byłby z itemami, które po skończeniu pacc normalnie trafiają do depo.

@LA
Myślisz, że Darth pokazałby Irona w domku skoro nawet na trade nie pokazuje? :P
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (94690h)
Na trade nie pokazuje, bo boi się, że kliknie accept. Na "depo" nie pokazuje, bo boi się że dostanie disconnect.

A w domu, że co? Że go wywali na miesiąc i straci domek? nie bądźmy śmieszni.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (94690h)
Sunrise miał domek na Rooku ? pierwszy raz o tym słyszę :P na mainie wiem że miał przez kilka lat, a to dlatego że znajomy mu wysyłał kasę do dp :D A jaki tam Sunrise legenda ? gdyby nie znajomości ze Cipsoftem to by nie wbił jako pierwszy 100 poziomu, każdy o tym wie że pierwszym byłby jego odwieczny rywal z Antici ( nie pamiętam jego nazwy, gdzieś na tym forum jest konwersacja jak Sunrise z nim gada że gra nie fear, zamienił on wtedy kilka zdań z Cip... i przenieśli go na maina... ) też mi legenda jak z koziej dupy trąbka :D

Darth i jego śmieszny niby Iron Helmet - niby ma a nie ma hehe, powiedzmy że ma to z jakiegoś questa tak jak on to pisał to czemu więc nie zrobił tych questów kilkanaście razy na każdym świecie a zrobił go tylko raz ??? może mi to ktoś wyjaśnić ? przecież mógł sobie zrobić xxxxx razy :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (94689h)
Sunrise jednak jest legendą, to po 1.
Po drugie Voodoo Rhythma nie przenieśli na maina, wbił 100 na rooku (jako czwarty, drugi był Wesoly Rookstayer a trzeci RdB)
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (94689h)
Słoneczko nie miało domku na Rooku, tylko na Mainie.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (94689h)
No tak, ale miał jako jedyny domek będąc na rooku
Do you like the post?

Thugnificense

Thugnificense (User) (0 threads, 57 posts) posted 11 years ago (94688h)
Chcecie domki? Idzcie na maina.
Takie coś na rooku przypomina mi tylko otsy. Nie chciałbym czegoś takiego na tej małej wysepce.
Zepsuło by to tylko klimat, który i tak już jest na bardzo niskim poziomie.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (94688h)
O, prynti :D

Dawno cię nie widziałem.

Jak tam fishing?
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (94688h)
o siema Pryntol :O
on jednak ma trochę racji, gdyby domki były dostępne w odległych czasach nikt nie narzekałby na psucie klimatu.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 15 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.