You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (94509h)
Granie w Tibię potrafi totalnie znudzić i wyalienować, dlatego też mam dla was ciekawą (przynajmniej według mnie) propozycję. Wczoraj znajomy podesłał mi link do strony www.plug.dj i strasznie się jaram.

O co chodzi? Strona umożliwia słuchanie muzyki i oglądanie filmów ze znajomymi, a także z innymi osobami z całego świata. Każdy może ustawić się do kolejki, zostać DJ'em i puszczać utwory/filmiki, które są puszczane na telebimie.

Mamy możliwość tworzenia playlist importując pliki ze swojego komputera lub szukając ich za pomocą YouTube/Soundclouda.

Jeżeli grasz dobrze, to otrzymujesz "Woot!", czyli takie specyficzne podziękowania, zamieniane na punkty. Punkty można wymieniać na zmianę avataru swojej postaci i inne takie bajery. Uważaj jednak, żeby nie otrzymać "Meh". Wystarczy, że kilka osób kliknie właśnie ten przycisk i opuścisz konsolę.

Do rejestracji potrzeba konta na Facebooku/Twitterze lub w Google+. Nie będę wam jej objaśniał, bo jest niezwykle krótka i prosta.

Mój nick to: ABAROS. Stworzyłem specjalny pokój dla forumowiczów o nazwie "Rookie". Jest on dostępny pod tym linkiem:

https://plug.dj/rookie-1/

Mam nadzieję, że spodoba się wam ten pomysł i będzie to alternatywna atrakcja dla TeamSpeaka na spędzane wolnego czasu w towarzystwie. Strona oferuje również czat, więc śmiało można sobie porozmawiać.

Screenshoty:
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (94495h)
Z początku nie byłem przekonany, co do tego, ale ostatecznie bardzo dobrze się bawiłem, oglądając przeróżne filmiki ze Stanisławem ; 3.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (94495h)
Może i ja się do tego dołączę. Kiedy jakieś spotkanie? Dziś o 19:00, co Wy na to?

Gardor ;)
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (94494h)
To wstępnie kto chce niech będzie na tsie o 19.00^^;p to coś się porobi tam^^.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (94493h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (94082h)
Łał, ostatnio jak ja tego używałam, to jeszcze nie było video ;p.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.