You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Stiwi Łonder(User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (94509h)
Granie w Tibię potrafi totalnie znudzić i wyalienować, dlatego też mam dla was ciekawą (przynajmniej według mnie) propozycję. Wczoraj znajomy podesłał mi link do strony www.plug.dj i strasznie się jaram.
O co chodzi? Strona umożliwia słuchanie muzyki i oglądanie filmów ze znajomymi, a także z innymi osobami z całego świata. Każdy może ustawić się do kolejki, zostać DJ'em i puszczać utwory/filmiki, które są puszczane na telebimie.
Mamy możliwość tworzenia playlist importując pliki ze swojego komputera lub szukając ich za pomocą YouTube/Soundclouda.
Jeżeli grasz dobrze, to otrzymujesz "Woot!", czyli takie specyficzne podziękowania, zamieniane na punkty. Punkty można wymieniać na zmianę avataru swojej postaci i inne takie bajery. Uważaj jednak, żeby nie otrzymać "Meh". Wystarczy, że kilka osób kliknie właśnie ten przycisk i opuścisz konsolę.
Do rejestracji potrzeba konta na Facebooku/Twitterze lub w Google+. Nie będę wam jej objaśniał, bo jest niezwykle krótka i prosta.
Mój nick to: ABAROS. Stworzyłem specjalny pokój dla forumowiczów o nazwie "Rookie". Jest on dostępny pod tym linkiem:
https://plug.dj/rookie-1/
Mam nadzieję, że spodoba się wam ten pomysł i będzie to alternatywna atrakcja dla TeamSpeaka na spędzane wolnego czasu w towarzystwie. Strona oferuje również czat, więc śmiało można sobie porozmawiać.
Screenshoty:
Do you like the post?
Scientist(Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (94495h)
Z początku nie byłem przekonany, co do tego, ale ostatecznie bardzo dobrze się bawiłem, oglądając przeróżne filmiki ze Stanisławem ; 3.
Do you like the post?
Pixiak(User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (94495h)
Może i ja się do tego dołączę. Kiedy jakieś spotkanie? Dziś o 19:00, co Wy na to?
Gardor ;)
Do you like the post?
Stanislaw(User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (94494h)
To wstępnie kto chce niech będzie na tsie o 19.00^^;p to coś się porobi tam^^.
Do you like the post?
Dark Gladir(User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (94493h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?
PrincessWoona(User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (94082h)
Łał, ostatnio jak ja tego używałam, to jeszcze nie było video ;p.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.