You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (96213h)
Dzień dobry. Mam propozycje żeby wprowadzić nową rangę, lub wykorzystać istniejącą VIP za opłatą SMS. Dzięki temu forum zawsze mogło by coś zarobić. Ranga ta nie wnosiła by nic na forum, jedynie byłby "szpan" , "swag" itd;p. Ew większa ilośc mb w poczcie.
Do you like the post?

Koroś

Koroś (User) (2 threads, 60 posts) posted 11 years ago (96213h)
Przede wszystkim to 3/4 osób ma kolorek (no może mniej), przydałoby się usunąć kilka rang. No i nie tylko sms-y ale i przelew! Płatność cckami na mainie nawet (wymiana potem w kantorze - "allegro" na zł).
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 857 posts) posted 11 years ago (96213h)
Najpierw powinniśmy zredukować ilość rang, a następnie wprowadzić taką dodatkową rangę. Moja propozycja: usunąć senatorów i redaktorów naczelnych (zwłaszcza to drugie, bo jest bezużyteczne).

A płatną rangę moglibyśmy nazwać "Support", bo w końcu jest to dobrowolne wsparcie finansowe.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (96213h)
Koroś wrote: Przede wszystkim to 3/4 osób ma kolorek (no może mniej), przydałoby się usunąć kilka rang. No i nie tylko sms-y ale i przelew! Płatność cckami na mainie nawet (wymiana potem w kantorze - "allegro" na zł).
Albo z CC na ta range robic eventy.:)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1499 posts) posted 11 years ago (96213h)
Najpierw powinniśmy zredukować ilość rang, a następnie wprowadzić taką dodatkową rangę.
GENIALNE
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (95980h)
Zmniejszyc ilosc rang , ale bardziej byłbym rad gdyby ilosc osob posiadajacych rangi stanowiła znaczna mniejszasc osoba ktore sa w danej chwili online , bo obecnie to wyglada na odwrot i albo wiekszosci sie nie chce zakladac konta albo wyglada to tak jakby kilku kolorowych robila to strone w duzej mierze tylko dla siebie a tak byc nie powino ;(
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95977h)
ciekawe komu by zależało na jakimś kolorku na forum, na które wchodzi max 20 osób.
ja nie mam kolorku i jakoś mi z tego powodu nie jest smutno.
jak chcecie zarobić to w jakiś inny sposób.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (95976h)
Mis Quala wrote: ciekawe komu by zależało na jakimś kolorku na forum, na które wchodzi max 20 osób.
ja nie mam kolorku i jakoś mi z tego powodu nie jest smutno.
jak chcecie zarobić to w jakiś inny sposób.
Mi by zależało, pare innych osób na ts też mówiło ze by kupili.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (95976h)
to sobie kupujcie. :)
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (95907h)
Gospodarkę napedza szpan xD
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.