You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 11 years ago (94314h)
Jak wiecie woodstock zaczyna się za pięć dni, ktoś z was jedzie? Chce się podzielić świetnymi wspomnieniami albo coś? Temat ogólnie nt tego przystanku, pozdro!
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (94307h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 11 years ago (94294h)
A biadolisz, jak czytam takich jak Ty, to aż mi żal, serio. Woodstock to nie tylko muzyka, a skład akurat jest ciekawy, różnorodny.. Woodstock ogółem z założenia chyba nigdy nie był typowo metalowym festiwalem. Poza tym jest też hatebreed, skindred, accept i wiele innych ciekawych składów. :D
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (94288h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Kubica

Kubica (User) (4 threads, 51 posts) posted 11 years ago (94287h)
Mnie tam najbardziej w Woodstocku (pomijając różnicę gustów i subkultur :P ) boli pewnego rodzaju upolitycznienie tej akcji :P
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (94281h)
Moja przyjaciółka (chyba teraz nawet najlepsza) jedzie na wooda, a potem obiecała że przyjedzie do mnie <3 <3 <3 :3. Będziemy piec tony muffinek <3.
Sory za offtop xD.
@topic: Mnie przeraża. Tzn. są tam całkiem wporzo ludzie, ale też skończeni i niebezpieczni idioci. Po prostu wielka masa i mieszanina subkultur.
Do you like the post?

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 11 years ago (94215h)
@Gladir
No cóż, jeżeli uważasz, że Budka Suflera czy T.Love to nowe zespoły to masz się całkiem nieźle.. xD a co do Twojego gustu, to w sumie Twoja sprawa, nie namawiam. Mi osobiście ta różnorodność w gatunkach muzyki odpowiada, przynajmniej będzie ciekawie na swój sposób. Poza tym wiele zespołów z obecnego składu gra dobrą muzykę, nie wiem czy słuchałeś, ale ja tak. No i na koniec muzyka to zaledwie część tego przystanku, jest też klimat, ludzie, ogółem zabawa i powiem Ci, że właściwie rok temu pod względem składu nie było rewelacji, a bawiłem się zacnie mimo to. ;D
@Scientist, Princess
Cóż w każdej grupie ludzi tak jak i na każdej imprezie znajdą się jacyś idioci, logiczne. :D Grunt to puszczać ich bokiem i bawić się po swojemu.
@Kubica
No tutaj się akurat zgodzę, te reklamy wszędzie gdzie się da itd są już troszkę przegięte, no ale co zrobić. Ludzie którzy tworzą ten przystanek też chcą na tym zarobić, tak jak każdy w sumie, tym bardziej, że wejście jest darmowe, na czymś ten hajs muszą robić, żeby kolejne przystanki były organizowane.
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.