You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
18
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (104512h)
Siemano.
Wlasnie wpadlem na pomysl zeby kazdy z Rookerow wypowiedzial sie na temat historii swojego nicku :)

Wiec ja zaczynam .
Kacea = KCA = Kocham Cie Agata chyba wiecej nie musze pisac, bo wiadomo o co chodzi ^^'

Jezeli chodzi o moj stary nick Secik to byla troche dluzsza historia :)
A wiec zaczynamy.
Na poczatku mojej gry w Counter-Strike 1.6 nie moglem wymyslec sobie porzadnego nicku , ktorego nie bede juz zmienial.
Bedac na pewnej miejscowce w moim malym miasteczku zobaczylem napis/tag na scianie Seth Sparrow, wiec bardzo szybko doszedlem do wniosku ze moim nickiem bedzie Seth.Wzielem ten nick tez dlatego ze bardzo "jaraja" mnie Egipskie klimaty.Lubie czytac/ogladac o tym programy, oraz kiedys chodzilem ubrany caly na czarno ( glany + bluzy roznych zespolow typu : Slipknot,KaT etc.). Wiec stwierdzilem ze w pewnej kwestii taki nick bedzie do mnie pasowal ( Set= bóg ciemności i chaosu).
Teraz staram sie nie uzywac takiego nicku, poniewaz jest zbyt popularny, dlatego zrobilem zdrobnienie Secik.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (104512h)
Lord Lee Ninja był zrobiony dla Jaj :]

za to Hexar był Hołdem dla Genialnego gracza z którym miałem przyjemność grać w Battleknight
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (104512h)
Aurox Rookstayer

Głowiąc się nad wymyśleniem nicku wpisywałem różne dziwne nazwy, ta akurat mi się spodobała, a człon "Rookstayer" to już chyba każdy się domyśla.
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 12 years ago (104510h)
Zacznijmy od początku, czyli od nicku kosmos.
W pierwszej klasie podstawówki czyli jakieś 13 lat temu zaczęli na mnie mówić kosmos. Ten pseudonim utrzymuje się aż do dziś. Już nie pamiętam dlaczego kosmos ;)
Pewnego dnia, kiedy epuls jeszcze był popularny, jakiś gościu zaczął mi spamować, więc zmieniłem na pierwszy lepszy nick, który wpadł mi do głowy. Był to Lobis ;)
W 2009 roku założyłem sobie rookstaayera o nazwie Kosmos Rokstayer.
W chwili gdy wbiłem nim 36 poziom, konto zostało zhakowane. Postanowiłem się nie poddawać i założyłem kolejnego rookstaayera. Chciałem, aby mój nick nie przypominał poprzedniego, więc wykożystałem były epulsowy nick i tak właśnie powstał Lobis Rokstayer.

Dla ciekawskich rok albo 2 lata temu odzyskałem konto z byłym rookstaayerem ;)
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (104510h)
Insahoris

Pochodzenie od trzech słów - Insanity, Horror, Psychosis

Razu pewnego słuchałem na youtube creepypasty jakoś o tytule pierwszego słowa. Spodobało mi się one i od razu przetłumaczyłem je w internecie. Jako że lubię oglądać różne horrory i takie klimaty też mi się podobają, dobrałem jeszcze dwa słowa (dzień lub kilka dni później siedząc na lekcji) i członując je na kilka kawałków tak właśnie powstał mój nick.
Do you like the post?

ArminTheRooker

ArminTheRooker (User) (1 threads, 18 posts) posted 12 years ago (103594h)
Armin - imię DJ ( dokładnie Armin van Buuren ). Po prostu mi się spodobało jego imię.
the Rooker - chciałem żeby było to coś cool ( Miałem też na myśli Rookguard ;p . )
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103578h)
Assasin The Rookgaard hehe to czas podstawówki :p nieługo zmienie na AdiQ bo to od Imienia :]
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (103570h)
@up Bedziesz zmienial nick za real kase na 26 rookerze ? czy poprostu zrobisz nowego ? :)
Czy chodzi o nick z forum bo naprawde niewiem :)
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (101560h)
Acotte powstał od przemixowanego słowa "account" :)
Do you like the post?

Kubica

Kubica (User) (4 threads, 51 posts) posted 12 years ago (101560h)
Postaci które "nazywałem" i bardziej znane.

Shang Tsung Rookgaard - Postać z Mortal Kombat. Miało być coś fajnie brzmiącego i z Mortala, to tak padło ;)
Kubica von Kyra - Kuzyn kumpla ze szkoły to Norf von Kyra i miałem się dopasować i mielismy razem pykać na mainie, zostałem na rooku, Kubica to od tego jak na mnie wołali :P
Do you like the post?

Solekis

Solekis (User) (1 threads, 91 posts) posted 12 years ago (101560h)
Mój nick powstał kiedy jeszcze grałem na celeście
bo widziałem kolesia o nicku "Wyimaginowany knight "
I 1 człon wziąłem od niego a 2 to od mojego imienia
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 12 years ago (101558h)
Mis Quala:
Mis - od członu z mojego nazwiska
Quala - od nicku mojego starszego rookera 'Qua Don Dil', który nadal istnieje.
Żeby to miało jakiś sens to dodałem 'la' aby brzmiało jak 'koala'. :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 12 years ago (101558h)
Lady Ariadna wzięło się od tego, że kradnę ludziom imiona :P Nie jest tak, że nie mam wyobraźni, bo akurat to sądzę, że mam rozwinięte, ale jak ktoś wymyśli imię to mi się spodoba. No i kolega grał w RPG ze mną i nazwał swoją postać Ariadna, bo oglądał incepcję niedawno. Ariadna było zajęte, więc stąd Lady Ariadna :)
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 12 years ago (101557h)
Mój obecny nick, czyli Pixio (ew. Pixiak) "pożyczyłem" sobie od innego gracza.
Wcześniejszy nick Smile Ziom Gardor wziął się od... W sumie sam do końca nie pamiętam skąd. Wiem tylko, że "Gardor" to człon tibijskiej rodziny na Honerze, później także Candii. Dziwne, bo nigdy nie lubiłem słowa "ziom"...

Gardor ;)
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 12 years ago (101552h)
Suggest name :)
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 19 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.