You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
19
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 11 years ago (93719h)
Postanowiłem założyć temat, który będzie poświęcony mojej postaci, w miarę możliwości będę starać się rozwijać go, oraz wciąż aktualizować.
Zapraszam!

Moja przygoda na rookgaardzie zaczęła się dosyć dawno (by nie skłamać nie będę podawać konkretnej daty), gdy podczas przeglądania jednej ze stron poświęconej tej wyspie natknąłem się na zdjęcia wspaniałych, kolorowych, bogatych kolekcji. Właśnie tamte zdjęcia dały mi motywację, by spróbować swoich sił na wyspie nowicjuszy.

Serwer, który wybrałem to Calmera, ponieważ gdy zaczynałem, najwyższym wówczas levelem na tym serwerze był Eldryzif (z 71 poziomem) i nie logował się zbyt często, więc wiedziałem, że będę mógł jako tako swobodnie expić.
Nie obchodzi mnie to, co piszą na temat Eldryzif'a, poznałem go jako bardzo sympatycznego i pomocnego gościa, a przede wszystkim uczciwego gracza i wątpię, by cokolwiek zmieniło moje zdanie o tej osobie.
Dziś żałuję, że nie zapisałem screenów, które wykonałem razem z nim, to byłaby świetna pamiątka i urozmaicenie do mojego tematu.

Niestety, ale nie mam screenów "z dawnych lat", dlatego też wrzucam coś na świeżo, wykonane wczoraj.

-Awans na 28 poziom, planuję do poniedziałku/wtorku dostać się na 30 poziom, oczywiście bez maniaczenia, tego nie lubię i nie za bardzo też mam na to czas :P
-A to jest mój rekord zbieranych punktów doświadczenia na godzinę, na 27 poziomie.
-Ostatni screen, który jest potrzebny, by mój nowy temat spełniał wszystkie wymogi. Nie chciałem wrzucać jakichś bzdetów, dlatego też zamieszczam moją dotychczasową kolekcję. Nie jest najokazalsza, fakt, ale dla mnie liczy się to, że cieszy moje oko (:
Mam nadzieję, że wkrótce wrzucę jakieś nowe zdjęcia, oczywiście nic na siłę, bo nie chcę zaśmiecać tego forum.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i tych graczy, którzy nie używają bota! c:
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93718h)
Siema, cieszę się że kolejna osoba dołącza do naszego grona. Mam nadzieje że będziesz się z nami dobrze bawić i pamiętaj że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93718h)
Hej hej hej :)

Miłego pobytu na Rookie i powodzenia w prowadzeniu kolekcji!
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (93707h)
gratuluje poziomu i powodzenia w dalszym biciu lvla :D ile bossow juz spotkales?
Do you like the post?

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 11 years ago (93706h)
Wielkie dzięki c: 2 razy miałem (nie)przyjemność walczenia z Rottiem, który zawsze jedyne co po sobie pozostawiał to... Wiele do życzenia. Zupełnie bezużyteczny boss :P Niestety nigdy nie miałem przyjemności zmierzyć się z Apprentice Shengiem i Munsterem, na Teleskora również się nie natknąłem, ale to pewnie dlatego, że rzadko odwiedzam miejsce, w którym ów występuje.
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (93700h)
Na wszystko przyjdzie pora:) Jeżeli będziesz odwiedzał 1x lub 2x dziennie MH w końcu trafisz na Minotaura w pelerynie:)
Do you like the post?

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 11 years ago (93690h)
-Dzisiejszy UP. Brnę dalej, za chwilę wybije trzydziestka! (:
-Nie do opisania są emocje, gdy po raz pierwszy w życiu widzi się Apprentice Shenga.
Walka trochę trwała, ponieważ 4 razy pod rząd zostałem strapowany przez hieny, wilki i minotaury, uciekłem więc piętro wyżej, odsapnąłem i wbiegłem po raz kolejny, boss był bez szans.
Na początku byłem bardzo szczęśliwy, gdy toczyłem walkę z uczniem Minotaura Maga, którego spotkałem po raz pierwszy w swojej karierze, lecz pod koniec jedyne, co po sobie pozostawił to... Rozczarowanie, na dodatek przesunął mojego honey flower'a (tak, gdy próbowałem go strapować) wprost do kosza :sid: Cóż, czasami ma się pecha, ja miałem go trochę więcej, niż inni :P
Pozdrawiam i zachęcam do śledzenia tematu. Nadchodzi trzydziestka, trzeba będzie to uczcić jakąś ładną dekoracją, na miarę możliwości mojej kolekcji! :D
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (93687h)
Gratuluję pierwszego shenga :) Ale.. Honeycomba? Honey flowera chyba?
Do you like the post?

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 11 years ago (93687h)
Racja, poprawione. Zbieram honeycomby na kapelusz dla swojego pixela, brakuje mi bardzo niewiele i cały czas siedzi mi to w głowie, stąd też moja pomyłka :P
Do you like the post?

Mateusz Skurvensen

Mateusz Skurvensen (User) (0 threads, 20 posts) posted 11 years ago (93687h)
Powodzenia :D też kiedyś tak zaczynałem możesz sobie obczaić tylko , że było to parę lat temu pozdrawiam. https://imageshack.com/user/lujonm
Do you like the post?

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 11 years ago (93646h)
-Nadeszła zapowiadana trzydziestka. Bardzo się cieszę, ładny, okrągły poziom, nie wiem jak długo na nim pozostanę, ale mam nadzieję, że lada chwila i "trójka" znajdzie innych kolegów po swojej prawej stronie :P
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93646h)
Gratulacje, z paccem przyjemnie się expi więc korzystaj.
Do you like the post?

VH~

VH~ (User) (2 threads, 13 posts) posted 11 years ago (93644h)
Gratulacje ;D Jak masz checi to trojka nie bedzie szukac kolegow tylko zamieni sie z czworka ;p
Do you like the post?

Trevor

Trevor (User) (2 threads, 11 posts) posted 11 years ago (93546h)
Gratulacje Red Binq :)
Do you like the post?

Pep Paueczka

Pep Paueczka (User) (1 threads, 8 posts) posted 10 years ago (89289h)
Po dłuższej przerwie wróciło mi się na Rookgaard- jakoś tak (:

Screenów z awansu na 31 i 32 poziom nie mam, zamiast "print screen" przez dwa levele wciskałem "scroll lock", dobrze rozegrane!

Dzień rozpoczęty bardzo dobrze, bo od upolowania drugiego (dopiero) w karierze Apprentice Sheng'a:
Następnie wpadł 25 poziom w bronieniu się:
No i "33", bardzo lubię tę liczbę, symboliczna (:
Ogółem zachciało mi się grać ze względu na całkiem zaciekłą konkurencję na Calmerze, jest kilku rookstayerów, którzy regularnie grają i na dodatek nie używają bota- świetnie, w końcu jest z kim się pościgać! :D
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 20 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.