You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
12
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (93583h)
dniu dzisiejszym chciałbym zrezygnować z pozycji moderatora oraz wszystkich pełnionych funkcji i podziękować wszystkim użytkownikom za współpracę podczas mojej najdłuższej na forum kadencji trwającej 339 dni.

Pzdr,
Acotte
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93583h)
Braci się nie traci :<

na zawsze pozostaniesz w moim sercu :x

Pozdo w RL akot.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (93582h)
To znaczy ze będą nabory na moderatora! Acotte byleś dobrym moderatorem, nie martw się, jeśli to ja zostanę następnym moderatorem (co jest tylko formalnością) będę godnie reprezentował ten tytuł.
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (93579h)
Przynajmniej dosyć długo w porównaniu do nie których wypełniał swoje powinności. Nie mam zbytnio zastrzeżeń bo był kompromisowym moderatorem i dało się z nim dogadać, rzadko warnował i chwała mu za to.

Powodzenia w innych obowiązkach czy co ty tam masz ;).
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93576h)
Acotte przykre to są dla mnie wieści, no ale tak bywa. Oby Ci się powodziło i mam nadzieję że o nas nie zapomnisz.

Powodzenia.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (93575h)
czyli aktualnie nie ma moderatora? mogę robić na forum co chce? spamować, wyzywać?
i tak nie mam zamiaru.

powodzenia Acotte.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (93574h)
Dzięki Akot za dobre moderowanie, powodzonka! :D

Gardor ;)
Do you like the post?

Koroś

Koroś (User) (2 threads, 60 posts) posted 11 years ago (93571h)
Zauważyłem, że ostatnio na rookie większość newsów to: "Nowi redaktorzy/moderatorzy", "Rezygnacja moderatora/administratora".
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (93567h)
Mis Quala wrote: czyli aktualnie nie ma moderatora? mogę robić na forum co chce? spamować, wyzywać?
Redaktorzy też mogą warnować xP.

@topic: [*] święć Panie nad jego duszą
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (93565h)
Koroś wrote: Zauważyłem, że ostatnio na rookie większość newsów to: "Nowi redaktorzy/moderatorzy", "Rezygnacja moderatora/administratora".
Czytając tego posta nasunęły mi się pewne wnioski. Mianowicie, że więcej na forum wieści o użytkownikach niż o samym Rookgaardzie... Dobrze, że strona się rozwija, nie mam nic przeciwko, ale odnoszę wrażenie, że coś jest nie tak. No bo jak wyjaśnić fakt, iż większym zainteresowanie cieszy się temat wprowadzenia płatnych rang aniżeli objęcie przez Rokisa top 1? Kiedyś nie do pomyślenia ale czasy się zmieniają i gracze. Parę ładnych lat Crisne był liderem i w końcu ktoś zdeterminowany go przebił a na najpopularniejszym serwisie o Rookgardzie zainteresowanie sięgnęło aż 5 postów. Zawsze było tak, że forum o tej wyspie było nie rozłączną częścią gry na niej, lecz twierdze że trzeba patrzeć dalej niż na swoje podwórko. Jeśli Rookgaard ma odzyskać dawną świetności(o ile to możliwe, tendencja graczy malejąca) nie można się zamknąć w hermetycznym gronie i bić sobie brawo. Stronna uzyska SF i co dalej? Skończy jak Rookie.pl? Czemu redaktorzy nie skupiają się na pisaniu artykułów które zaciekawią innych tym czym jest Newbie Island? I nie chodzi o poradnik w stylu "Jak upiec ciasto" tylko na tyle ciekawy, by trafić w target. Brak reklamy lub nawiązania współpracy z innymi stronami (Ostatnio widziałem adres tej witryny chyba na Tibiopedii szmat czasu temu). Nie twierdze, że siedzicie i wciskacie farmazony, bo są ciekawe inicjatwy i konkursy, ale kurwa Rookgaard sam się nie obroni. Zresztą każdy robi co chce. Gorzej lub żle, sam to już wie najlepiej, ale jeśli celem jest rozwój forum (Przy tym Rooka) a tym samym zainteresowanie potencjalnych graczy jego urokami, to moim zdaniem kolorowi nie trochę pomyślą :)

I żeby nie było, że łatwo tylko oczekiwać to postaram napisać w najbliższym czasie artykuł/wywiad/opis lub coś innego. Przynajmniej spróbuje, co wyjdzie to wyjdzie. Zresztą każdy może dołożyć coś od siebie dla Rooka, aniżeli oczekiwać gotowego.

Takie moje zdanie. Sorry za offtopa, jak zasłużyłem to dajcie mi warna.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (93565h)
Citize wrote:
Koroś wrote: Zauważyłem, że ostatnio na rookie większość newsów to: "Nowi redaktorzy/moderatorzy", "Rezygnacja moderatora/administratora".
Czytając tego posta nasunęły mi się pewne wnioski. Mianowicie, że więcej na forum wieści o użytkownikach niż o samym Rookgaardzie... Dobrze, że strona się rozwija, nie mam nic przeciwko, ale odnoszę wrażenie, że coś jest nie tak. No bo jak wyjaśnić fakt, iż większym zainteresowanie cieszy się temat wprowadzenia płatnych rang aniżeli objęcie przez Rokisa top 1? Kiedyś nie do pomyślenia ale czasy się zmieniają i gracze. Parę ładnych lat Crisne był liderem i w końcu ktoś zdeterminowany go przebił a na najpopularniejszym serwisie o Rookgardzie zainteresowanie sięgnęło aż 5 postów. Zawsze było tak, że forum o tej wyspie było nie rozłączną częścią gry na niej, lecz twierdze że trzeba patrzeć dalej niż na swoje podwórko. Jeśli Rookgaard ma odzyskać dawną świetności(o ile to możliwe, tendencja graczy malejąca) nie można się zamknąć w hermetycznym gronie i bić sobie brawo. Stronna uzyska SF i co dalej? Skończy jak Rookie.pl? Czemu redaktorzy nie skupiają się na pisaniu artykułów które zaciekawią innych tym czym jest Newbie Island? I nie chodzi o poradnik w stylu "Jak upiec ciasto" tylko na tyle ciekawy, by trafić w target. Brak reklamy lub nawiązania współpracy z innymi stronami (Ostatnio widziałem adres tej witryny chyba na Tibiopedii szmat czasu temu). Nie twierdze, że siedzicie i wciskacie farmazony, bo są ciekawe inicjatwy i konkursy, ale kurwa Rookgaard sam się nie obroni. Zresztą każdy robi co chce. Gorzej lub żle, sam to już wie najlepiej, ale jeśli celem jest rozwój forum (Przy tym Rooka) a tym samym zainteresowanie potencjalnych graczy jego urokami, to moim zdaniem kolorowi nie trochę pomyślą :)

I żeby nie było, że łatwo tylko oczekiwać to postaram napisać w najbliższym czasie artykuł/wywiad/opis lub coś innego. Przynajmniej spróbuje, co wyjdzie to wyjdzie. Zresztą każdy może dołożyć coś od siebie dla Rooka, aniżeli oczekiwać gotowego.

Takie moje zdanie. Sorry za offtopa, jak zasłużyłem to dajcie mi warna.
Masz racje sam staram sie robic wywiady, troche na beke ale jednak poruszajace temat rooka, i zachecam innych by tez sie zaangazowali.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93564h)
Citize, a czy brak zainteresowania newsami z Rooka to wina redakcji?
Staramy się bieżąco pisać o tym co się dzieje na wyspie, co do reklamy i artykułów to jak najbardziej się z Tobą zgadzam, dlatego też postanowiliśmy zrobić ten konkurs: https://rookie.com.pl/Thread-Forum-Forumowy-Konkurs--1138?pid=15499#pid15499
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (93558h)
Wina leży po środku tak naprawdę. To forum jest dla użytkowników a nie odwrotnie więc, każdy może w jakimś stopni poprawić jego kondycje. Nawet przez głupie reklamowanie go na swoim servie innym :) Rozwiązanie tkwi w prostocie, wystarczy napisać artykuł i przy okazji wzmiankę o Rookie, pododawać na wszelkiej maści forach o Tibii i reklama prosta i pożyteczna. Może w ten sposób nawet ktoś zacznie grać na Rooku?

Inicjatywa z konkursem dobra, mam już napisany tekst tylko szukam odpowiednich screenów ;)
Do you like the post?
Showing 1 to 13 of 13 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.