You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
27
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93562h)
Jako, że Rookie.com.pl to forum o Rookgaardzie to o newsie na temat rooka rozpoczniemy.

Dodanie Dawnportu czyli nowej lokacji startowej dużo zamieszało w społeczności tibijskiego Rookgaardu. Zebraliśmy tutaj najważniejsze informacje wzięte prosto z Test Servera by poinformować was o tym, co najistotniejsze.

1. Tworząc postać na Dawnporcie można przejść na Rookgaard. Nie działa to jednak w drugą stronę, więc transport jest jednorazowy.

2. Rookstayerzy zostają na Rookgaardzie i nic się z nimi nie dzieje. Nie tracimy postaci, nie przenoszą nas na mainland.

3. Co do przenoszenia profesji, skill i przedmiotów nie jest to potwierdzone. Dużo osób twierdzi, że się da, a inni, że się nie da. Nie jest to jeszcze dobry moment by to potwierdzić, gdyż jest spora szansa, że ten "błąd" zostanie naprawiony, albo nie.

Zapraszam do opisywania swoich doświadczeń z przenoszeniem przedmiotów / skilli / profesji z Dawnportu na Rookgaard i do ogólnej dyskusji na temat przyszłości Rookgaardu patrząc przez pryzmat nowej lokacji startowej.
Do you like the post?

Martin

Martin (User) (1 threads, 27 posts) posted 11 years ago (93562h)
Itemy można przenosić.
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (93562h)
Dla mnie to juź przesada, niedługo zrobią jeszcze 5 tutorial lub wyspe, lekka przasada...
Do you like the post?

Martin

Martin (User) (1 threads, 27 posts) posted 11 years ago (93562h)
Właśnie teraz zaczynasz na jednej wyspie, tutaj wbijasz 8 poziom, zdobywasz profesje i wychodzisz z niej na Mainland. Odwiedzenie Rookgaardu jest opcjonalne i moim zdaniem mało kto będzie to robił.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93562h)
Skoro itemy można przenosić to jak to przebiega? Trzymamy te przedmioty w BP czy na sobie?
Do you like the post?

Radiuss

Radiuss (User) (0 threads, 41 posts) posted 11 years ago (93561h)
jak chce sie przeniesc na rook takie cos mi pisze I'm sorry, but I cannot let you go there, you'll get much better training here than on that ancient isle.
Do you like the post?

Martin

Martin (User) (1 threads, 27 posts) posted 11 years ago (93561h)
Ja przeszedłem teraz bez problemu.

21:03 Inigo: Then so be it. I'm sorry to see you go, but if this is what you want, step this way... right. Now, cover your eyes... GO!
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (93560h)
?Przechodząc na 2 poziomie z Dawnportu na Rookgaard mając na sobie łuk, strzały i w bp strzały, manaski i potionki to nam znikają a pojawia nam się eq na sobie, mace, i leather set a w bp standard jabłko,lina,51gp, 4 rybki, taka sama sytuacja jest gdy wychodzimy na 8 poziomie z Dawnportu. A jeżeli chodzi o skille to z 27 dista spadło mi na 15 1/2 :( Trza sprawdzić ile nam spadnie dista jak będziemy mieć np. 40. ( może akurat będziemy mieć 25dista na rooku ;) :) I teraz mamy 2 1/2mlvl jak coś haha. ( to wszystko było bez profesji nie wiem jak jest z profesją czy się da czy nie przejść na Rooka ) ale chyba coś się da jednak przenieś...

@FFF
A miałeś już wybraną profesję ? Piszesz Hi -Rookgaard - yes - sure i gotowe.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (93560h)
Da się jeszcze przechodzić na rooka z dawnportu? Bo jak pisałem do tego Inigo to pisał: "I'm sorry, but I cannot let you go there, you'll get much better training here than on that ancient isle." Jak tak to jak?
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (92946h)
no mam to samo próbowałem z wybraną profesją i bez i się nie da, a podobno u tego gościa się wraca..
więc co robić?
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (92924h)
Musisz mieć jedną postać na Mainie. Wtedy wszystkimi kolejnymi zrobionymi będzie można wyjść na Rooka.
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (92917h)
To co się dzieje teraz na rookgaardzie to są jakieś jaja. Zalogowałem się na postać na rookgaardzie i jakiś gość podszedł do mnie i dał mi brass seta, steel helmet, jakiś miecz +21 ataku fire fieldy, i mase innych rzeczy które nie powinny być na rookgardzie i gdzieś pobiegł, poczym zobaczyłem gościa który jeszcze dzisiaj rano miał 3 lvl na Dawnporcie a teraz lata po rookgardzie z +40 hahaha przecież to jest istny chaos?! Ciekawe jak się teraz czują ci wszyscy rookstayerzy
Do you like the post?

Wjebik

Wjebik (User) (3 threads, 53 posts) posted 11 years ago (92917h)
jasne..
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (92916h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (92916h)
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 28 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.