You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 852 posts) posted 11 years ago (93182h)
hciałbym w imieniu całego zarządu, poinformować o otwarciu strony głównej (w trzech językach), która została wam obiecana dawno, dawno temu. Prace nabrały tempa po nadaniu użytkownikowi PrincessWoona rangi "Webmaster". Portal nie posiada jeszcze wszystkich informacji, ale będą one stale uzupełniane.

Oprócz tego, nieco zmodernizowany został ShoutBox. Sami się przekonajcie, co zostało dodane : ).
Pozdrawiam,
Jamnik Kabanos
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (93182h)
Wy jesteście poważni? Staracie się (z tego co wiem) o SF, a oddajecie niegotową SG? Lepiej to usuńcie, nie ośmieszajmy się.

Gardor ;)
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (93182h)
Pixio, mogłeś zostać moderatorem i wziąć sprawy w swoje ręce. :/
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93182h)
Pixio wrote: Wy jesteście poważni? Staracie się (z tego co wiem) o SF, a oddajecie niegotową SG? Lepiej to usuńcie, nie ośmieszajmy się.

Gardor ;)
No widzisz, całe rookie z ekipą o braku kompetencji.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93181h)
W SG brakuje zakładki questy, ale no przecież użytkownicy typu Pixio i Freszol nas bardzo wspierali i pisali nam wszystkie inne treści.
Plany które zamierzam zrealizować przed końcem wakacji (nie chce obiecywać ze za 2 dni bd wszystko zrobione, ale jeżeli nie stanie się nic tragicznego, to wyrobimy się w danym terminie).

1.Strona Głowna, tak tym razem bez jaj. (Strona będzie zrobiona przez zawodowca, koszty pokrywam ja).
-Niestety nikt nie zgodził się podjąć tego zadania, lecz z pomocą przyszedł Princess za co bardzo dziękuje.

2.Akademia Rookstayera, z powodu braku całego teamu trochę się to ciągnie, lecz już niebawem będzie.
-Jest już prawie gotowa, brakuje kilku treści.

3.Nowa forma gazetki, bardziej rozbudowana, robiona przez cały miesiąc a nie na ostatnia chwile.
-Zrobione, najpierw za moją sprawą, obecnie za sprawą Jamnika.

To takie główne cele które chce wprowadzić, mam nadzieje na wasze wsparcie i spora aktywność.
2 z 3 celów które postawiłem przyjmując pozycję Admina są zrealizowane, został tylko jeden, który będzie niebawem gotowy, to chyba dobry wynik?

Do tego zostało naprawionych naprawdę dużo błędów i dodane zostały ułatwienia dla użytkowników. Ale lepiej narzekać.
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (93160h)
jak mieli was wspierać jak nie daliście im szansy, przynajmniej freszolowi. Ale to i tak żadne usprawiedliwienie, super jesteś dobrym adminem 2 z 3 celów czyli 33,(3)% zostało Ci do zrealizowania twoich postanowień, gratulacje i wgl, ale po co dawać nie skończoną gazetkę?
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93160h)
Bo wolimy dać nie skończoną i poprawić się następnym razem, niż wysłuchiwać waszych że się spóźniamy. Zawsze jest coś nie tak i nigdy nie da się robić wszystkiego idealnie, coś za coś, a i tak znajdzie się ktoś kto bd narzekać.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93160h)
Narzekać trzeba, nawet jeżeli wszystko pasuje, ponieważ gdyby nikt tego nie robił, zostałaby zakłócona równowaga we wszechświecie i prawdopodobnie nastąpiłby kataklizm.
Do you like the post?

Piccollo

Piccollo (User) (0 threads, 19 posts) posted 11 years ago (93154h)
Nie rozśmieszajcie mnie. Już raz rookie miało SF i wyszła z tego kompromitacja całkowita. Oszczęście wstydu.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93137h)
Piccollo wróciłeś hejtować? Bo od kiedy Cię znów widzę tylko to robisz.
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.