You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Sir Konina

Sir Konina (User) (9 threads, 89 posts) posted 11 years ago (93361h)
Tak jak jestem bardzo krytyczny w ocenie rządów PO, tak wprowadzenie bezpłatnego podręcznika to bardzo ważna zmiana w dobrym kierunku i wyrównanie szans edukacyjnych.
Choć złości mnie, że podręcznik przygotowano bardzo szybko, by zdążyć na wybory samorządowe, i że wiele w nim jest zapewne niedoskonałości, to wiem też, jak duże oszczędności niesie on w budżetach domowych,
Podoba mi się też wprowadzenie symbolicznej 'kary" za zniszczenie - to uczy szacunku dla książek, dla pracy i dla przyrody.
Kara wynosi UWAGA 4,34 zł bo jak stwierdziło Ministerstwo Edukacji Narodowej tyle wnosi koszt stworzenia 1 sztuki elementarza.

https://wyborcza.pl/1,75478,16573002,Wiemy__ile_kosztowal__Nasz_Elementarz___I_ile_zaplaca.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93360h)
Może załóż swój blog, a nie spamujesz na forum swoimi opiniami na każdy temat? Tutaj może 1-2 osoby wezmą to na poważnie, reszta to zlewa.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93346h)
Interesujące, ale by ograniczyć spam stworzyłem dla Ciebie temat w Owionie.

Pzdr LA
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.