You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
18
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93159h)
Akronim od wyrażenia Ask Me Anything oznaczający Pytajcie o cokolwiek, Pytaj o co chesz.
Swoją popularność zawdzięcza serwisowi Reddit.com, na którym spotkać można tematy, w których dana osoba odpowiada na pytania innych użytkowników. Są to zarówno anonimowe osoby, które mają np. niecodzienną pracę, lub mają coś ciekawego o opowiedzenia, a także osoby znane na całym świecie.

Nazwa działu: Ask me anything.
Piorytet: [PL] Pomiędzy Tawerna a Pomoc, [BR] to samo, [ENG] to samo.

Poddziały:
- Old players (warunek - konto założone w roku 2005 lub wcześniej)
- Pro players (warunek - top1-top30)
- Ekipa forum (warunek - każda osoba która posiada/posiadała pozycję w ekipie na stałe)
- Inne (brak warunków)

Dodatkowe: Przed akceptacją tematu przez ekipę forum, temat jest niewidoczny. Osoba zakładająca temat jest sprawdzana czy spełnia warunki do posiadania takiego tematu i jest on akceptowany lub też nie. Nie dotyczy to poddziału "inne".

Plusy:

- Integracja między użytkownikami
- Ruch na forum
- Dodatkowy dział do luźnych rozmów
- Nowe, ciekawe treści

Minusy:

- Przewiduję jedynie drobne kłótnie między użytkownikami

Jesteś za? Jesteś przeciwko? Zagłosuj w sondzie i poprzyj swój wybór wypowiedzią, odpowiednio ją argumentując.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93113h)
70% na tak.
Kiedy w końcu zaczną się jakieś działania?
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (93111h)
Jak bd mieć chwile żeby to zrobić.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (92841h)
- propozycja obrazka do działu.
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (92760h)
Okej, a do innych działów?
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (92579h)
Co z tym?
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92578h)
No zróbmy to w końcu, bo się Freszol zapłacze. A ja nie chce widzieć go smutnego.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (92578h)
Zabawne.

Bardziej zabawne jest wasze lenistwo i podejście do sprawy. 12:4 i działu nie ma od dawna, a dział na temat Dawnportu został stworzony mimo sprzeciwu użytkowników. Tylko tyle mnie tutaj interesuje, żebyście tyłki swoje ruszyli :)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92577h)
Zabawne - no jasne. Dokładnie tak jak Ty ; ).

A co do tematu, ja nawet nie wiem, o co ma tu chodzić, jak to ma wyglądać. Ale jeżeli uważasz, że to może zaciekawić ludzi i ludzie są wyraźnie na TAK, to możemy spróbować coś z tym zrobić. Ja nie mam takich możliwości odnośnie dodawania działów, ale poruszę to w działach służbowych.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (92561h)
Dla mnie ten dział nie ma sensu.

Po pierwsze na Rookie to nie przejdzie - niektórym ciężko odpowiedzieć w ankiecie a co dopiero korzystać z czegoś innego niż shoutbox.

Po drugie co to za dziwne poddziały?

Pro players - top 30? Z czego każdy jeden to botter? Nie wiem, ma to byc jakis dzial dla botterow?

Old Players? No ja mam np z 2006... Te wszystkie działy jakby zależały od tego kto ma jakie konto i wychodzi na to, że liczy się nasza postać w grze, a wiele osób nie jest znanych z gry ściśle po nicku bo mają kilka postaci.

Po trzecie - Freszol ochłoń trochę czasem.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 10 years ago (88257h)
Do dziś jestem za wprowadzeniem działu. Co do poddziałów może być jeden ogólny, jako że od dawna nie ma znaczenia kto co w tej grze osiągnął i można by było po prostu zakładać własne AMA.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 10 years ago (88257h)
Byłbym za, gdybyś wyjaśnił dokładnie, o co w tym wszystkim chodzi.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 10 years ago (88257h)
Scientist wrote: Byłbym za, gdybyś wyjaśnił dokładnie, o co w tym wszystkim chodzi.
W pierwszym poście widnieje definicja:

Akronim od wyrażenia Ask Me Anything oznaczający Pytajcie o cokolwiek, Pytaj o co chesz.
Swoją popularność zawdzięcza serwisowi Reddit.com, na którym spotkać można tematy, w których dana osoba odpowiada na pytania innych użytkowników. Są to zarówno anonimowe osoby, które mają np. niecodzienną pracę, lub mają coś ciekawego o opowiedzenia, a także osoby znane na całym świecie.
Link do definicji.

Link, jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś.
Kolejny link. Daję Ci go, bo nie wiem czy dasz radę nacisnąć w któryś z wyników wyszukiwania.
Zgaduję że jeszcze nie wiesz o co chodzi. W takim razie z pomocą nadchodzi kolejny odnośnik.
To już koniec, nie mam czasu na dalsze szukanie.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 10 years ago (88257h)
Ja tam mogę coś takiego prowadzić, z miłą chęcią.

Gardor ;)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 10 years ago (88257h)
Freszol wrote:
Scientist wrote: Byłbym za, gdybyś wyjaśnił dokładnie, o co w tym wszystkim chodzi.
W pierwszym poście widnieje definicja:

Link od definicji.

Link, jeżeli jeszcze nie zrozumiałeś.
Kolejny link. Daję Ci go, bo nie wiem czy dasz radę nacisnąć w któryś z wyników wyszukiwania.
Zgaduję że jeszcze nie wiesz o co chodzi. W takim razie z pomocą nadchodzi kolejny odnośnik.
To już koniec, nie mam czasu na dalsze szukanie.
Nie kliknąłem ani jednego hack-linka. Każdy ma zakładać swój temat, np. "Temat Freszola - botera obleśnego" i ludzie w komentarzach do niego mają zadawać swoje pytania?

Na próbę można zrobić. Jak się nie przyjmie, to Freszol trafi na szubienicę i żegnaj, Pamelo.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 19 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.