You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Sir Konina

Sir Konina (User) (9 threads, 89 posts) posted 11 years ago (93183h)
Witam wszystkich, czy przydarzyło wam się dostać mandat za to że trzymacie pustą butelkę po piwie ? W ostatnim czasie do chwili obecnej (od 12 sierpnia do 6 września ) dostałem 18 takich mandatów każdy po 100 zł (nie liczę 5 tyś mandatu za łapanie tołpyg na kose)Teraz pytanie do was czy wy spotkaliście się z takim przypadkiem? Czy po prostu panowie pieski z 2 letnim max stażem chcą się wypucować jacy to oni są dobrzy a w moich oczach są totalnymi zerami ponieważ za puste butelki dostałem mandaty.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (93183h)
Sir Konina wrote: Witam wszystkich, czy przydarzyło wam się dostać mandat za to że trzymacie pustą butelkę po piwie ? W ostatnim czasie do chwili obecnej (od 12 sierpnia do 6 września ) dostałem 18 takich mandatów każdy po 100 zł (nie liczę 5 tyś mandatu za łapanie tołpyg na kose)Teraz pytanie do was czy wy spotkaliście się z takim przypadkiem? Czy po prostu panowie pieski z 2 letnim max stażem chcą się wypucować jacy to oni są dobrzy a w moich oczach są totalnymi zerami ponieważ za puste butelki dostałem mandaty.
https://www.ciekawebajki.pl/

Zobacz, może da się tam dodawać coś od siebie.
Do you like the post?

Sir Konina

Sir Konina (User) (9 threads, 89 posts) posted 11 years ago (93183h)
To nie jest śmieszne bo od początku wakacji wychaczyłem mandaty na łączną kwotę 7250 zł -.-
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (93178h)
Temat zamykam, ponadto masz od tego swój temat do spamowania żebyś nie pisał wszystkiego wszędzie.
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.