Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93039h) Niestety nie mogę wejść na Test Serwer gdyż mój komputer ma spaloną kartę graficzną i kiedy gram to się wyłącza po krótkim czasie, dodatkowo wywala tony błędów graficznych na ekranie, ale mimo to chciałbym się dowiedzieć więcej o Dawnporcie i najnowszych zmianach, dlatego proszę osoby posiadające dostęp do dobrej postaci na Dawnporcie na TSie o zrobienie za mnie paru rzeczy:
1. Scientist potrzebuje screenshotów Dawnportu. Wszystkiego, jak najwięcej, każdej miejscówki bossów no co tam dacie radę.
2. W temacie o Dawnporcie w Poradnikach wypadałoby updatować wszystkie nowe przedmioty (broń, zbroję itd) z nowych bossów jak i nowe bossy. Potrzebuję screenshoty z walki z Orc Berserkerem, Cyclopsem (normalnym) i wszystkimi mocnymi stworkami dodanymi na DP od czasu pierwszego TSa.
3. Screenshoty questów (tych nowych) wraz z nagrodami i osobą która je zleca.
4. Sprawdzenie, czy dalej można ze statku rzucać przedmioty na Dawnport (kratka po stronie wyjścia Knighta) - tutaj https://i.imgur.com/DJdeMuk.png
5. Sprawdzenie, czy creature products (np. Honeycomb czy Mino Leather) da się przenieść na Rooka. Tak samo z pieniędzmi.