You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93039h)
Niestety nie mogę wejść na Test Serwer gdyż mój komputer ma spaloną kartę graficzną i kiedy gram to się wyłącza po krótkim czasie, dodatkowo wywala tony błędów graficznych na ekranie, ale mimo to chciałbym się dowiedzieć więcej o Dawnporcie i najnowszych zmianach, dlatego proszę osoby posiadające dostęp do dobrej postaci na Dawnporcie na TSie o zrobienie za mnie paru rzeczy:

1. Scientist potrzebuje screenshotów Dawnportu. Wszystkiego, jak najwięcej, każdej miejscówki bossów no co tam dacie radę.

2. W temacie o Dawnporcie w Poradnikach wypadałoby updatować wszystkie nowe przedmioty (broń, zbroję itd) z nowych bossów jak i nowe bossy. Potrzebuję screenshoty z walki z Orc Berserkerem, Cyclopsem (normalnym) i wszystkimi mocnymi stworkami dodanymi na DP od czasu pierwszego TSa.

3. Screenshoty questów (tych nowych) wraz z nagrodami i osobą która je zleca.

4. Sprawdzenie, czy dalej można ze statku rzucać przedmioty na Dawnport (kratka po stronie wyjścia Knighta) - tutaj https://i.imgur.com/DJdeMuk.png

5. Sprawdzenie, czy creature products (np. Honeycomb czy Mino Leather) da się przenieść na Rooka. Tak samo z pieniędzmi.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93026h)
Wygląda na to, że nie można już rzucić niczego ze statku na Dawnport, co wyrzuca z listy dostępnych przedmiotów Ranger's Cloak, Ranger's Legs, Brass Legs, Jagged Sword, Steel Axe, Daramanian Mace, Soldier Helmet i Steel shield - według mnie to dobrze, rzeczy z potworów są o wiele bardziej klimatyczne a zebranie całego setu będzie wymagające :)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (93018h)
@up

Ja przerzucałem całkiem z innego miejsca itemki :D
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.