You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (92956h)
Luźna dyskusja związana z dzisiejszą aktualizacją i podsumowanie:

Póki co zauważyłem zmianę:

- Deer
- Skeleton
- Wasp

Zmieniły się animacje chodzenia potworów (niektórych) oraz używania czarów itd.

Wg mnie dużo na plus i spodobał mi się Dawnport, ale póki co nie zawitam tam :)

PS
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92956h)
Strasznie irytują mnie stosunkowo przydługawe nazwy NOWYCH (GŁUPICH) potworów, np. "Troll-Trained Salamander". Nie mogło być po prostu Salamander? Czy to takie ważne, że jest tresowana przez jakiegoś Trolla?

Podobno to Rookgaard jest skomplikowany. Tak, na pewno. Na Dawnporcie jest dużo gorzej, w mojej opinii.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (92956h)
W sumie masz dużą rację.

Rookgaard w porównaniu z Dawnportem jest banalny dla nowicjuszy. Zabić potwory i iść do wyroczni (co kiedyś było największym problemem). Potem tutorial, gdzie połowa nie zna angielskiego i jeszcze Dawnport, gdzie w ogóle nie wiem jeszcze o co chodzi - a z 10 minut siedziałem.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92956h)
Jak zaczynałem grę, to wszyscy wiedzieli, jak przejść Rookgaard i dla nikogo - nawet noobów - nie był to problem, a tylko kwestia czasu... Słabym pomysłem jest również to, iż Dawnport nie posiada nawet miasta, tylko... sam nie wiem, co to jest.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92956h)
Adventurer's outpost :)

Mnie sie DP podoba i będę na nim grać.
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (92955h)
Niech odpalą w końcu servery na dłużej niż 15 minut bo teraz to jak tu cokolwiek ocenić
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.