You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
30
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93067h)
No, to może ja rozruszam trochę ten dział.

Wczoraj rozpocząłem swoją przygodę na Dawnporcie, poza paroma sytuacjami było naprawdę super :)

Od razu zabrałem się za ulepszanie swojej postaci by w razie czego móc się obronić. Zacząłem też zbierać kolekcję ale nie będę pokazywał przecież takiej z pierwszego dnia :)
Może nie wygląda to ładnie, trzy zdjęcia z jednego miejsca, ale na pewno album będzie kolorowy tak jak mój drugi :)

Pozdro,
LA.

edit1:
Znalazłem coś na kształt "mini mintwallin" - miasto Minotaurów. Są tam domki ze skrzyniami i innymi szafkami których jeszcze nie mogłem przeszukać, gdyż goniła mnie wściekła horda. Z tego co wiem to drzwi można otwierać bez kluczy. Jakaś ekipa by wyczyścić to miejsce?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93056h)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93037h)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (93009h)
Wbiłem wreszcie 20 level knightem by sprawdzić, czy da się wyjść z temple i oto da się. Są dwa sposoby:

1. Czar levitate (wymaga PACC)
2. ustawienie skrzynek tak jak na screenie:

W związku z tym lecę knightem dalej i wbijam kolejne poziomy :)

Poza tym zdecydowałem się popchnąć trochę postęp w stronę punktów osiągnięć:
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92984h)
Dziś wbiłem pierwszy achievement na mojej postaci:

Achiev był bardzo łatwy, wymagane 100 kratek ściętych maczetą zajęło mi wyjątkowo mało czasu.

Potem trenowałem z Scientistem i nabiłem parę skilli:
no i level na knajcie:
Do you like the post?

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 11 years ago (92975h)
Nie wazne, juz doczytalem.. Gz lvl i skilli, lec dalej ;d bylebys deleta/bana nie dostal.. ;p kwestia czasu nim to naprawia :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92946h)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92889h)
Staram się gonić Fist Dawna, także wrzucam zdjęcie z level upa:

Wbiłem kolejnego eventowego achievka:

Zacząłem też robić kolekcję, jest bardzo skromna (wszak Dawnport ma dopiero tydzień) ale będzie rozbudowywana.

Pozdro :)
Do you like the post?

Tejemniczy

Tejemniczy (User) (1 threads, 21 posts) posted 11 years ago (92879h)
A na jakim serverze grasz ?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92878h)
Antica
Do you like the post?

Wjebik

Wjebik (User) (3 threads, 53 posts) posted 11 years ago (92875h)
Nieźle ;D cholerka mogłem też zaryzykować i sie przedostać z temple ale się bałem o bana.
Btw jakie masz skille?;d
Do you like the post?

Korges

Korges (User) (1 threads, 12 posts) posted 11 years ago (92875h)
O ile jej nie tepło teraz po tym upie do temple bez możliwości wyjścia :>
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92874h)
Moje oba chary powyżej 20 są w mieście, także koniec levelowania dla mnie. Było fajnie.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 11 years ago (92873h)
No to zostaje teraz tylko wbicie 19 poziomu i robienie jak najwyższych skilli, a inna postacią zbierać kolekcje. :D
Do you like the post?

Wjebik

Wjebik (User) (3 threads, 53 posts) posted 11 years ago (92873h)
szkoda cóż ...zbieramy kamienie ;d
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 31 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.