You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92842h)
Panowie!

Na jakich światach grywacie na Dawnporcie? Może umówilibyśmy się na jakiś jeden wspólny serwer? Raczej nikt jeszcze nie ma jakichś wielkich osiągnięć, przez co nie mógłby zmienić serwera, jak to miało miejsce, gdy ktoś proponował wspólna grę na Rookgaardzie na jednym świecie.

Podawajcie światy, na których gracie!
Nie pozdrawiam,
Nie Jamnik nie Kabanos
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (92842h)
A to nie tak że czasami twierdzisz że dawnport to gówno?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92841h)
Zapraszam na Anticę.

Mam tam swoją małą kolekcję i zarówno postać do 19 jak i postać levelującą. Wiem, że gra tam też Gladir jak i FFF oraz wielu dawnstayerów spoza rookie, więc nie będzie nudy czego nie można powiedzieć o innych serwerach gdzie Dawnport świeci pustkami.

EDIT: 1000 postów drugi na forum pozdro Lee nabijał ja jedyny uczciwy LA ARMIA PANY. Na Rookie bez zmian.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92841h)
Nie twierdziłem nigdy, że Dawnport to gówno. Ja twierdzę, że Dawnport to największy shit, jaki świat zobaczył. Ale gram dla ludzi, nie dla beznadziejnej mapy robionej przez 5-latka.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (92841h)
Antica. Tam gra wiekszosc. Umawianie sie ma taki sam sens jak rodzina de Rookie na Novie ktora sie rozpadla po tygodniu :D Mysle ze Antica to najlepszy serwer bo kazdy tam wchodzi pogadac z innymi nie ma drugiego takiego serwera jak Antica zeby sie spotkac i mysle ze nie powinnismy tego zmieniac. Z reszta Ariadna na pewnoe nie zmieni :D
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (92832h)
nie byłem jeszcze na dawnporcie i nie chcę tam być. nie zamierzam nawet przenosić tego eq, bo to bez sensu. Rookgaard to Rookgaard. narzekacie na to, że Cipsoft niszczy klimat, a sami psujecie go przenosząc te shitowe itemy z innego 'światu'.
Do you like the post?

NiedźwiedziuWDZ

NiedźwiedziuWDZ (User) (0 threads, 2 posts) posted 11 years ago (92695h)
Po pierwsze, witam wszystkich.

Myślę, że to dobre miejsce by zapytać o quest na Dawnport.
Mianowicie, w "Dawnport Quest" zdobywamy Klucz nr 0010, który otwiera sypialnię na piętrze, w której znajdziemy kilka brudnych ubrań należących do Morrisa, Oressy i Plunderpurse'a. Wszystkie potrzebują "wyczyszczenia". W szafce znajdziemy dodatkowo ten sam klucz, więc jeden można oddać Morrisowi za 50gp (dodatkowo NPC Woblin da nam kolejny klucz, jeśli stracimy nasz). Mam wrażenie, że to nie koniec questu i te ubrania można w jakiś sposób wyczyścić (każdy NPC na Dawnport reaguje na słowo "key" w odróżnieniu do "herbs" czy "log book". Próbowałem na tych ubraniach używać różnych płynów i miotły, ale niestety bez efektów. Czy na Dawnport dostępne są itemy, które maja jakieś właściwości czyszczące? Są tu chętni jacyś fani RPG gotowi pomyśleć nad możliwością zrobienia tego questa do końca?
Zapraszam do współpracy!

Pozdrawiam :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92687h)
Hm, intrygujace. Można mieć wiadro z wodą, ktore chyba nie pomoże. Trzebaby poszukać i pogadać z NPCami.
Do you like the post?

NiedźwiedziuWDZ

NiedźwiedziuWDZ (User) (0 threads, 2 posts) posted 11 years ago (92682h)
Wiadro z wodą i NPC niewiele pomagają. Nie udało mi się jeszcze natrafić na kluczowe słowa. Zastanawiam się czy w podziemiach nie ma spawnu jakiś nietypowych narzędzi, które mogłyby tu pomóc. Myślałem również nad użyciem tego małego laboratorium, ale raczej nie ma żadnych pomocnych zastosowań.
Do you like the post?

Wjebik

Wjebik (User) (3 threads, 53 posts) posted 11 years ago (92678h)
Może NPC Woblin ma coś z tym wspólnego

"Woblin: Stinky Old Nasty."
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.