You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92746h)
Luźne rozmowy na temat wszystkich negatywnych rzeczy na tej wyspie, bo skoro już musi istnieć, to niech istnieje, ale lepsza.

Propozycje ode mnie:
- Richard wykrzykuje, że lina jest najlepszym przyjacielem podróżnika. To co on reklamuje, skoro każda postać posiada ją startowo? Każda postać powinna zaczynać, jak kiedyś na Rookgaardzie - jakaś kurtka, pochodnia, worek i jabłuszko.
- Otrzymywanie broni przy każdym przechodzeniu przez bramkę i przy każdej bramce jednorazowo potiony? Moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby różdżki, czy jakiś wstępny mieczyk/obuszek/toporek dostawałoby się jednorazowo od NPC. A potiony trzeba sobie samemu kupować - tak jak runy.

A jakie Ty zmiany byś wprowadził, gdybyś mógł?

Pozdrawiam,
Jamnik Kabanos
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (92745h)
tl;dr

Nic bym nie zmieniał bo Tibia to gówno i w sumie to wszystko, a dawnport jaki widziałem jest dobry i koniec kropka o proszę ".".
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92745h)
1. Dodałbym opcję kupienia mleka (!)
2. eq dostaje się raz a nie za każdym razem, tak to AO tylko zaśmiecony jest.

Narazie w sumie to tyle, mnie pasuje :)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 11 years ago (92745h)
Broń i tarczę dostaje się za każdym.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (92745h)
Mowilem co bym zmienił, złej formy użyłem.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 11 years ago (92743h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Wjebik

Wjebik (User) (3 threads, 53 posts) posted 11 years ago (92661h)
Małe depo nawet z limitem miejsc ( brak możliwości wrzucania bp itp )
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.