You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
0
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (97644h)
Witam.
Wszystkich zainteresowanych grą na Harmonii zapraszam do zapoznania się z regulaminem tematu i aktywnej gry :) Jeśli jesteś zainteresowany(a), napisz do mnie w grze a wspomogę Cię drobnym datkiem (chyba, że znudzisz się po tygodniu). Dlaczego wybrałem non pvp? Coraz mniej czasu na wszystko a po kilku latach wojowania na PVP (bo inaczej nie potrafiłem) i konieczności ciągłego odrabiania poziomów, chcę w spokoju dążyć do swojego celu, jakim jest 100 poziom doświadczenia, jakiego nigdy, w ciągu swojej 8 letniej kariery nie udało mi się osiągnąć!
Regulamin Tematu
(Obowiązkowo przeczytać).

1) Zdjęcia w temacie może umieszczać każdy, kto posiada postać na serwerze Harmonia (NON PVP).
2) Dolną granicą poziomową jest 20 poziom doświadczenia i przynajmniej przyzwoite skille (sam zdecyduj).
3) Zdjęcia zapisuj w formacie .PNG i umieszczaj je przycięte!! Sam ekran gry - nie interesuje innych okno chatu czy Twoje EQ!
4) Nie spamuj!

Awanse!

Osiągnięcia itp.
2 behe blokowanko
I loocik

Będę wstawiał zdjęcia, gdy zbiorę ich więcej, chyba, że będzie to coś nietypowego!

Pozdrawiam i zachęcam do komentarzy! Zawsze motywują do gry!
Do you like the post?
Showing 1 to 1 of 1 result
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.