You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
7
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Vanskor

Vanskor (User) (1 threads, 2 posts) posted 11 years ago (97476h)
Witam, czy byłaby grupa osób chętna do wspólnego rookstayerowania, lub jest już taka grupa która aktywnie gra na którymkolwiek z serwerów?
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (97475h)
łojezu człowieniu, spóźniłeś się minimum 5 lat. teraz już nikt nie gra na rooku :D
Do you like the post?

panboczek

panboczek (User) (0 threads, 1 posts) posted 11 years ago (97474h)
Vanskor wrote: Witam, czy byłaby grupa osób chętna do wspólnego rookstayerowania, lub jest już taka grupa która aktywnie gra na którymkolwiek z serwerów?
Moze i grupy nie mam, bo sam dopiero dzis zaczalem znow coc pogrywac, ale jesli jest naprawde tak zle jak kolega @up mowi, to dawaj na Pandorie we 2 to juz jakis poczatek jest, lepiej niz samemu ;] moze z czasem ktos dojdzie
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (97466h)
Każdy tutaj ma już swoje postacie, więc po co ma robić nowe na innym serwie?
Do you like the post?

Vanskor

Vanskor (User) (1 threads, 2 posts) posted 11 years ago (97465h)
Mis Quala wrote: łojezu człowieniu, spóźniłeś się minimum 5 lat. teraz już nikt nie gra na rooku :D
Wiem, że się spóźniłem jakieś 5 lat. Sam niegdyś byłem rookstayerem z jakimiś mniejszymi osiągnięciami, ale była ekipka 15 osób z którymi sie na tym Rooku grało i sentyment powrócił.

Chętnie bym znowu coś pograł, bo jednak rook jakoś bardziej mnie wciągnął niż Mainland. Wiem, że to już prehistoria, ale uważam, że znalazłaby się mniejsza lub wieksza grupa, która by się zdecydowała powrócić do starych dobrych czasów :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (97465h)
Jeżeli chcecie zrobic cos takiego to polecam serwer gdzie nikt nie gra, by wszyscy mieli równe szanse. Załóżcie album, wstawiajcie screeny a ludzie sie zainteresują (pozdrawiam ekipę z Elysii)
Do you like the post?

Vłóczykij

Vłóczykij (User) (1 threads, 23 posts) posted 11 years ago (97465h)
Elysia zaprasza :)
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (97431h)
Elysia Rookgaard Team vel Rookgaard Circle Forever And Ever <3 <3 <3
Do you like the post?
Showing 1 to 8 of 8 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.