You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
0
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Korges(User) (1 threads, 12 posts) posted 11 years ago (92512h)
No właśnie. Czy myślałeś kiedyś by zasiąść za sterami legendarnych maszyn z II wojny światowej? Jeśli pasjonują cię szybkie myśliwce jak Spitfire, potężne bombowce B-17 oraz jeśli chcesz poznać historię pierwszych maszyn odrzutowych musisz spróbować!
W grze dostępne są drzewka 5 nacji: USA, GB, Niemiec, ZSRR oraz Japonii.
Dodatkowo gra oferuje 3 tryby rozgrywki :Arcade Battles, Realistic Battles oraz Simulator Battles, różniących się poziomem rozgrywki oraz dostępnymi zadaniami. Dodatkowo sę przygotowane kampanie odwzorowujące prawdziwe bitwy.
Jeśli od latających maszyn wolisz stalowe potwory to także nie zawiedzesz się bo w grze możemy przejąć dowództwo nad czołgiem i opowiedzieć się po stronie Aliantów lub państw Osi.
Na tym się nie kończy, twórcy gry obecnie pracują nad wprowadzeniem do rozgrywki ostatniego elementu układanki - Marynarki Wojennej! Już teraz możliwe jest rozgrywanie bitew w których podczas jednego starcia ścierają się siły powietrzne i lądowe!
Koniec z paskiem życia danej maszyny. Tutaj każdy cios w kluczowe elementy konstrukcji może zaważyć o twojej śmierci. Warto nadmienić że w grze pojawiąją się tylko maszyny które brały udział w przynajmniej jednej bitwie. Nie znajdziecie tu ani jednego prototypu, ani chorych marzeń twórców, które nigdy nie opuściły stołów kreślarskich.
Tutaj macie link do trailera:
Rejestrując się z mojego refa dostaniecie trochę gierowej waluty Golden Eagles, za nią możecie kupić trochę doświadczenia dla załogi swoich maszyn. Ogólnie nic nie tracicie. Z chcącymi mogę rozegrać parę meczy, wyjaśnić co i jak.
Tutaj moja ulubiona maszyna po zestrzeleniu wroga - niemiecki Me 262 - pierwszy na świecie myśliwiec odrzutowy. Uzyskał 900 wrogich zestrzeleń przy stratach własnych 100 sztuk.
[/url]
Do you like the post?
Showing 1 to 1 of 1 result
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.