You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
44
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96489h)
Witam!
Wychodzę do was z pewną propozycją. Wiem że większość "doświadczonych" rookstayerów i high leveli oleje ten pomysł, ale i tak postanowiłem napisać. Wychodzę do was z koncepcją rozpoczęcia gry na nowo. kilkuosobową paczką, na jakimś świeżym serwerze. Po ostatnich wydarzeniach związanych z dawnportem jest nas jeszcze mniej, a i tak było nas bardzo mało. Więc, chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat "przejęcia kontroli" nad rookiem na którymś z nowych serwerów (preferuję Quilie, najnowszy europejski open pvp serwer). Nie musicie pisać hejterskich komentarzy, obejdzie się bez nich(tak wiem, klimatu starego rooka już nic nie odbuduje, tibia nie jest już taka jak kiedyś itp itd). Chcę tylko dowiedzieć się co o tym myślicie, i czy bylibyście chętni. Czekam na konstruktywne opinie i komentarze.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 11 years ago (96489h)
Jestem na tak. Jak zawsze, jeśli chodzi o wspólną grę.

Offtop:
(tak wiem, klimatu starego rooka już nic nie odbuduje, tibia nie jest już taka jak kiedyś itp itd)
Przypomina mi to jakiegoś zakompleksionego torbacza.
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96489h)
to miało być raczej ironiczne :v
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 11 years ago (96488h)
No ten... Nie ma świeżych serwerów. Na każdym już ktoś jest.
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96488h)
nie musi być w nówka, ale quilia ma kilka miesiecy i jest doslownie garstka ludzi :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (96488h)
Quilia brzmi ok. Wbijamy.

Edit: mam już chara i chcę grać, proszę wbijać.
Do you like the post?

non_serviam

non_serviam (User) (1 threads, 13 posts) posted 11 years ago (96488h)
Zapraszam na Hydera. Serwer jest amerykańskim [brazylijskim] odpowiednikiem Quilli, powstały w tym samym dniu. Na rooku poza mną i Push The Demon nie ma praktycznie nikogo. Niekiedy się trafi jakiś nisko poziomowiec, ale to rzadkość albo munster-bot.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (96487h)
Sorka, już postanowione ;p

Quilia panowie, nikt tam chara nie ma więc wszyscy na jednym wózku
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96487h)
a jak nie quilia to ten nowy serw, Chrona. powstal juz po tym calym burdelu zwiazanym z dawnportem wiec nie bedzie itemkow z zewnatrz :D

@edit
nic jeszcze nie jest postanowione. ja dałem tylko przykład. nie musimy koniecznie wszyscy zaczynać z pierwszym poziomem. ważne żeby byli ludzie do gry :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 11 years ago (96487h)
Jak to nie quilia, proszę wbijać natychmiast.
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96487h)
bez pospiechu, trzeba to przemyslec :D
co do quilii, jestem w miescie.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 11 years ago (96487h)
Gdzie insejn, tam ja. Pogram ;]
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96486h)
Macie mnie, ale nie będę szaleć. Widzimy się jjutro.
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 11 years ago (96485h)
Siemandero.
Dawno mnie tutaj nie bylo ;), wiem jakie mam zdanie na tym forum ;), ale aktualnie nie zajmuje sie gra w Tibie, bo jestem za granica, ale z checia popykam razem z Wami na jakims serwerze ;), od czasu do czasu bede mogl wbic ;). Moim zdaniem inicjatywa fajna ;). Mam nadzieje ze pare osob bedzie pykało oczywiscie w miare dostepnego czasu ! :). To jaki tam serwer wybralsicie ? :)
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 11 years ago (96485h)
dzisiaj bedzie nowy temat z ankieta, mam nadzieje ze bedziecie sie udzielac :D
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 45 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.