You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
12
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 10 years ago (91357h)
wiec, mamy do wyboru kilka swiatow. postaram sie przedstawic krotko 3 z nich ktore sa najbardziej godne uwagi, przedstawie ich plusy i minusy. jezeli macie jakies propozycje, piszcie w komentarzach.

1. Quilia
najnowszy świat open pvp, jest na nim stosunkowo mało rookerow. serw nie stoi zbyt dlugo, ostatnio widziany byl tam tylko 1 rooker (info:rookstat) wada quilii jest to, ze powstala zanim bylo wielkie boom zwiazane z dawnportem, wiec dawnport sety bylyby dostepne, ale nie dla wsystkich, bo bug juz nie dziala (sam mam jednego seta)

2.Hydera
to samo co Quilia, z tym ze gra tam kilka osob (w tym jeden uzytkownik Rookie, Realista, wiec mielibysmy juz jakiegos kompana/kompanów ;p) + minimalne lagi zwiazane z tym, ze jest to serwer amerykanski(standard)

3. Chrona
^jak dla mnie jeden z najlepszych wyborow. stoi 2 dni, wiec nie ma szans zeby spotkac tam jakikolwiek high level. mimo ze serwer jest nowy, kolejek nie ma (wszyscy cisna na Morcie hehe). Wada jest to, ze narazie serwer jest tylko dla Pacc, wiec zapewne nie wszyscy z nas mogliby od razu do nas dolaczyc.
(dodatkowo na Chronie nie ma ghostingu, wiec bedzie sie gralo troszke inaczej)

jezeli macie jakiekolwiek propozycje, piszcie smialo. nawet jezeli ten caly "hype" opadnie i odechce sie grac co niektorym, to postacie zostana, i niektorzy z nas beda przynajmniej w jednym miejscu, nie porozrzucani. Jedyne co zostalo na naszej wyspie ze starych czasow, to mozliwosc komunikacji z innymi, i tego sie trzymajmy.
byly tez propozycje robienia nickow z jakims konkretnym przedrostkiem, to juz zostawiam wam do przedyskutowania. ja jestem za tym zeby kazdy nazywal sie tak jak chce.
no, to chyba tyle. wybaczcie za liczne bledy i niedociagniecia, ale staram sie napisac to na szybko, czeka mnie dzis jeszcze sporo nauki.
glosujcie, komentujcie.

@edit
pamiętajcie że to nie jest żaden wyścig szczurów, nie ważne kto ma pacca a kto nie, gramy tak jak chcemy i lubimy :D
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 10 years ago (91356h)
Moim zdaniem "Chrona" to dobra opcja, tylko osoby majace pacc zaczna troszke wczesniej ;), ja nie posiadam pacca, ale z checia tam wbije ;) jezeli bedzie to dla FACC :)
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 10 years ago (91356h)
serwer bedzie dostepny dla facc za jakies 1,5 miesiaca, przynajmniej tak bylo z quilia
Do you like the post?

Piccollo

Piccollo (User) (0 threads, 19 posts) posted 10 years ago (91356h)
co już sie umawiace na zaboecenie kolejnych serverów?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 10 years ago (91355h)
1,5 miesiaca żeby inni do nas dołączyli to za długo.

Jestem za Quilią

po namyśle hydera też może być
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (91355h)
Jestem za Hyderą, byłe tam dziś i wiem że dla amatorów trapowania też się coś znajdzie.
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 10 years ago (91346h)
w takim razie super, mozna powiedziec ze postanowione. dla wszystkich zainteresowanych: HYDERA.
Zaczynajcie kiedy będziecie mieli ochotę. ja osobiście pojawię się koło 17:30, wczesniej nie mam za bardzo czasu.
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 10 years ago (91344h)
postanowione w koncu? bo nie chce mi sie znowu robić nowego chara na jeszcze jakims innym swiecie..
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 10 years ago (91340h)
Ja to bym Quilie wolał, bo na Hyderze są takie lagi, że nawet widziałem jak komuś bot lagował XD
No ale trudno :<
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 10 years ago (91339h)
lagi sa minimalne, i to glownie przy chodzeniu, wiec nie ma co narzekac :D
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 10 years ago (91339h)
Jak mi będziecie koryta nosić to nie ma problemu xd
Do you like the post?

Marco_soccer

Marco_soccer (User) (9 threads, 34 posts) posted 10 years ago (91339h)
Jak dla mnie powinien powstać cały dział dla poszczególnych światów. Każdy wchodził by w swoją zakładkę a nie czytał całe forum :/
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 10 years ago (91338h)
No, zgadzam się z Marco. Na forum tyle się dzieje, że jak szukam info o Amerze to nie nadążam scrollować w dół.
</sarcasm>
Do you like the post?
Showing 1 to 13 of 13 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.