You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 10 years ago (89833h)
Wszyscy którzy logowali się w przedziale od 23 grudnia do 27 stycznia otrzymają voucher na 5 dni na podwójny exp i skille.

Dodatkowo, w weekend od server save w sobotę (31.01 o 10:00) aż do server save w poniedziałek (2.01 o 10:00) na serwerze Antica będzie weekend podwójnego expa i skilli jako rekompensata za DDoS który dotknął ten serwer szczególnie.

NEWS GRATIS: Za każdy dzień premium dostajecie teraz "loyalty point". Za 360 punktów (rok premium -_- ) dostajecie +5% do skilli, co działa jak natychmiastowe pomnożenie waszych skilli o 1.05 - wyobraźcie sobie, że np. wbicie 21 sworda wymaga 10,000 uderzeń (to tylko przykład). Jeżeli wykorzystaliście 720 dni premium (2 lata) to z otrzymanym bonusem 10% zaliczy wam jakbyście wykonali 11,000 uderzeń (co wciąż sprawi, że będziecie na 21 sworda ale takie są fakty)
Do you like the post?

Czadii

Czadii (User) (1 threads, 171 posts) posted 10 years ago (89832h)
No voucherki na 5 dni :3 wyczuwam 60 siątkę w ferie :D może mi sie uda :DD a ferie mam od tego piątku :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 10 years ago (89832h)
jesteś z pomorza Czadii?
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 10 years ago (89811h)
nie, on jest z guardii.
szkoda, że mi system usunął tibie z kompa, gdyż była ona 'zagrożeniem'.. ah te antywirusy
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 10 years ago (89797h)
chyba: "ah te wirusy". to masz flesza jeszcze.
Do you like the post?

Czadii

Czadii (User) (1 threads, 171 posts) posted 10 years ago (89794h)
Lady Ariadna wrote: jesteś z pomorza Czadii?
nie, ze śląska ale co to ma wspólnego z tematem? :P
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 853 posts) posted 10 years ago (89748h)
Mi też avast usunął Tibie. Napiszmy petycje do avastów.

A może antywirusy się martwią o nas i nie chcą, żebyśmy sobie marnowali życia grając w grę.
Do you like the post?

YoungBoyIll

YoungBoyIll (User) (4 threads, 8 posts) posted 10 years ago (89696h)
Ja dodałem w avascie folder tibii jako wyjątek i śmigam jak dawniej. Żałuje że nie mogę przestawić się na ten flashowy klient bo jest świetny, ten stary c+ jest do :donald:
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (89691h)
To z avastem już naprawione od ostatniej łatki w tibii.
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.