You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

ArminTheRooker

ArminTheRooker (User) (1 threads, 18 posts) posted 12 years ago (103569h)
Witam.
Myślę nad zakupem konta premium ale nie wiem czy warto je kupić tylko na Rookstayera ( Bo aktualnie nie mam postaci na mainie o jakimś wyższym lvlu ) . Nigdy przedtem PACCa nie miałem, nie chce tracić dużo kasy na Tibie więc PACC tylko na miesiąc.
Liczę na waszą pomoc Rookstayerzy.
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 12 years ago (103568h)
Zależy, czy respy dostępne na stronie FACC są zazwyczaj zajęte, bo jeśli nie, to lepiej expić tam. Exp na godzinę jest bardzo zbliżony, do tego na Premium Zone. Pozostaje tylko kwestia bonusowej, zielonej staminy, na której dostajesz 50% więcej expa. Jeśli chcesz expić do 2 godzin dziennie, to imo opłaca się kupić premium.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (103567h)
Jak mało grasz (2h/dzień) i wolisz mieć addony niż latać bez to się opłaca.
Moim zdaniem exp jest gorszy niż na facc, po za tym więcej osób tam biega z powodu że to miejsce tylko do expa.
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (103558h)
ArminTheRooker jezeli interesuja Ciebie outfity , dodatkowe questy , expienie na goblinach ( small stony) , oraz checia bycia lepszym w sensie ze posiadasz addony, to smialo kupuj + nowe achivki o ile takie robisz ;).
Co do expa to dla jednych sie podoba a dla innych nie ;) , jedni z paccem expia na psc , a drudzy na wolf , trollach etc. na paccu;)
Ja kupuje dwa razy pacca na rooka o ile dobrze pamietam i za kazdym razem bylo zajebis*ie ;)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (103557h)
Osobiście wolę za te trzydzieści coś złotych kupić płytę zamiast premium. Jeżeli chcesz podskoczyć z poziomem przez wakacje, to PACC jest dobrym rozwiązaniem. Dwie godzinki expa o 50% większego trochę znaczy, zwłaszcza na Rooku. Kiedyś ludzie kupowali je ze względu na wysyp Rookstayerów. Expy były pozajmowane, a na Premium Area panował spokój i pełny respawn. Dzisiaj na Poison Spider Cave spokojnie wyciągniesz podobnego expa na godzinę, co tam na wolfach.
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103525h)
A ja polecam zrobić sb 8 lvl i podczas expienia na rooku mieć na mainie offline training :}
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.