You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
151
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103502h)
Witajcie, będę tu wrzucał foty swojego rookstayera z Astery. Czemu taki tytuł tematu? Ponieważ jest nas tylko 2 z Polski na Asterze, jesli chodzi o rookstayerów. Obecnie jest to 26 lvl :] Jeśli chodzi o kolekcje to zależy mi na boss itemkach oraz cc :] Inne itemki sellam mojemu koledze Acotte, którego serdecznie pozdrawiam. Oprócz tego co jest na zdjęciach posiadam 120 small stones do skillowania :)
Na początek trapy :] Wszystkei zrobione w tym tyg :P
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (103501h)
Cieszę się, że kolejny album powstał :) Mam nadzieje, że będzie równie dobry tak jak mój :D haha, nie no tak na serio, to dobrze się zapowiada, i oby było więcej zdjęć do wklejania :) Powodzenia w kolekcji :P
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (103500h)
no nareszcie ktoś się odważył założyć album.
Ładne trapy, tylko powiedz mi czy trapujesz botterów czy kogo się da?
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (103498h)
Jest kolejny album oraz to co najbardziej lubię - trapy. Miło się ogląda takie zdjęcia, szkoda tylko, że nowych graczy nie oszczędzacie.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (103498h)
Będę odwiedzał na bieżąco oczywiście ;d

Powodzenia
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (103498h)
Cześć. :)

Oto stan postaci na dzień dzisiejszy:
Ostatni awans:
Happy Farmer:
The Undertaker:
Make a Wish:
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (103494h)
Wielkie gratulacje dla obojga ;) , mam nadzieje ze temat bedzie rozwijal sie w zawrotnym tempie ;)
Czekam na nastepne screeny z awansow , trapow , bossow . Tylko taka mala prosba ode mnie , jezeli jest jakis rookstayer (poczatkujacy) u was na serwerze , to nie trapuj go o ile to nie bot :) , dajcie im sie pobawic :)
Tyle ode mnie :)
Z Fartem Mordy !
PEACE 5.

PS : Ciesze sie ze wreszcie powstal nowy temat :)
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103482h)
Zbiorowo odpowiem :] Jakiś czas temu było u nas z 6-8 botów co było przeraźliwe. W 3 zajmowali Mh 24/24h :x 2 bociło na bearach i wolfach na zachód a reszta na PC. I naprawdę trudno było ich strapować, teraz jest spokój - został 1. Jedyne miejsce gdzie bottera możba bloknąć to carlin sword, gdzie to zademonstrowałem :] 15min zamknięty i bye bye.
Co do trapów. Ja trapuje brazoli (czyli wszystkich hehe), ale tych co nie potrafią się zachować tzn. biją moje potworki a reszta lata sobie wolno, lub jak próbują kraść loot bagi. A ci, którzy potrafią się zachować dostają ode mnie za friko eq i pomoc w expie, jak i Questach.
Jedynym problemem jest Jorge Jorja, expi w zawrotnym tempie, ale nikt nie wie gdzie. Nie na zachodzie, pod rookiem, mh, pc ani nawet na waspach czy carlin swordzie, a nie ma pacca. 1 x z nim gadałem i stwierdził, że 'nie ma czasu na grę', co dla mnie znaczyło, że będzie off, a dla niego, że zacznie bocić -,- jest tylko 2 porządnych i uczciwych graczy...to MY!
Next porcja :] ---> wspomnienia levelowe :D
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (103482h)
Polecam sprawdzić pod city (tunel poza miasto).
Mam nadzieje, że dalej będziecie aktywnie grać :p
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103482h)
Jak najbardziej sprawdzałem. Póki co ja mam 17 druida, chce nim wbić 30lvl bo mam kupca avalanche, który da mi premium scrolla, który przyda mi się na rooku.

@Sprawdzałem 4x cały rook i nikt nie wie gdzie się ten <> podziewa :x
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (103482h)
Starsze:

41 level:
42 level:
43 level:
44 level:
45 level:
46 level:
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103481h)
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (103481h)
Gratulacje poziomow :) , a posiadasz jeszcze jakies starsze screeny od 15 lvla ? :) (pytam z ciekawosci ) Oczywiscie wytrwalosci ;)
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103481h)
Mam jeszcze parę fot, ale nie są na nich levele :]
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 12 years ago (103457h)
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 152 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.