You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (97546h)
eżeli stoicie to usiądźcie, dobrze Wam radzę, gdyż nadciąga prawdziwa bomba. Gotowi? Następuje reaktywacja Akademii Rookstayera! Dobra, dobra, ale co to w ogóle jest? W naszej akademii organizujemy spotkania oraz eventy, takie jak wspólne trapy czy wdrażanie w grę elementów RPG. Naszym domem jest Antica, najstarszy serwer w grze, więc nadaje się do nauczania adeptów jak żaden inny.
Wszystkich chętnych do podjęcia nauki u naszych elitarnych nauczycieli informuję, aby swoje kandydatury pisać poprzez prywatną wiadomość z tytułem 'Zgłoszenie do akademii' do najlepszego z najlepszych, jedynego w swoim rodzaju, elitarnego Lee.
Naszym celem nadrzędnym jest jednak lepsze poznanie się naszych uczniów, poprzez wymienione wcześniej spotkania oraz trapy. Czego możecie się jeszcze spodziewać? Tego już Wam nie zdradzę, ale mogę obiecać, że nie będziecie się nudzić!

Gardor ;)
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (97545h)
Pixio wrote:
eżeli stoicie to usiądźcie, dobrze Wam radzę, gdyż nadciąga prawdziwa bomba.

Takiej bomby śmiechu nie miałem od czasu newsa o nowym redaktorze.

@t

Już widzę tą masę zgłoszeń. Podoba mi się ten pomysł, jednak o tym jaki wynik tych starań będzie, raczej pisać nie muszę.
Do you like the post?

Kostomator

Kostomator (User) (0 threads, 2 posts) posted 11 years ago (96684h)
hejo! zbierzmy ekipe na rooku i pogramy razem :)) bez jagged swordow bez brass armorow poprostu stary dobry rookgaard :))
Do you like the post?

Tidenus

Tidenus (User) (0 threads, 1 posts) posted 11 years ago (96135h)
czy to wciąż aktualne?
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (96127h)
Oczywiscie :D z pytaniami zapraszam do mnie na PW
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.