You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 10 years ago (88377h)
Witam was forumowicze, witam moich fanów elo elo. Dzisiaj postanowiłem zniszczyć życie pixiowi, tak temu pixiowi z forum. Uwaga zaczynam:
Każdy widzi nie ma wątpliwości Pixio jest duchem tak? Tak nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie jedna rzecz która pewnie wam umknęła....
Widać tutaj kamień, kamień ma Accote, kamień ma również Gilbert niby wszystko spoko ale....... Gdzie jest kamień Pixia.. no własnie zjadł go.... to jedyne wyjście jakie udało mi się ustalić, spędziłem całe noce nad liczeniem prawdopodobieństwa tego zdarzenia dlatego tez nie było mnie na forum, jednak teraz kiedy odkryłem prawdę... wszystko nabierze innego obrotu spraw. Przedstawię więc moje genialne obliczenia. Pixio jest jeden -1, kamień jest jeden -1, Zdarzenie X- pixio je kamień, jest tylko jedna możliwość Pixio go je. Więc P(x)=1/1, P=1*100%, prawdopodobieństwo że pixio zjadł kamień wynosi 100%. A wiec podsumujmy fakty... Pixio jest duchem i je kamień wychodzi to poza nasza wyobraźnie, na pewno wiemy jedno.. Pixio nie jest z ziemi.. jak każdy wie duchy ziemskie nie mogą jeść kamienia bo przeleci przez nie. Pixio jest niezidentyfikowanym obiektem. Radze na niego uważać. Dziekuje za uwagę.

Thanks Pozdro Itp. Stanislaw.
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 10 years ago (88376h)
Skoro jest duchem to jest niewidzialny, a skoro zjadł kamień to nie widać jego tylko zjedzony kamień. Ponieważ kamienie widać również nad krzesłami - fakt, są duże, ale Pixio podobno jest żarłokiem i mały by mu nie wystarczył, to zjadł duży, ale w takim razie któryś z tych dużych musi wskazywać na jego obecność. Pytanie tylko brzmi kto jest drugim ducho-kamieniem.

PS: ten widzialny Pixio to jakiś sobowtór
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 10 years ago (88375h)
matka ćpie że wiesz?
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 10 years ago (88371h)
Masz rację Stanisław, jestem duchem. Nie sądziłem, że ktoś to kiedyś odkryje, ale jak wiadomo matematyka jest magiczną nauką, która pozwala na takie rzeczy, które się fizjologom nie śniły.

Gardor ;)
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.