You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (97475h)
Nazwa: Luźne gadki
Typ: Poddział
Umiejscowienie: Poddział OWiON
Dodatkowe informacje:

- Licznik postów (statystyki użytkownika) w tym dziale jest wyłączony.
- Nowe treści zamieszczone w dziale nie są wyświetlane w wynikach wyszukiwania "Pokaż nowe posty" i "Pokaż dzisiejsze posty".

Regulamin obowiązujący w dziale - regulamin główny, za wyjątkiem tych paragrafów:
Spoiler:
§9. Przed założeniem nowego tematu, użytkownik ma obowiązek upewnienia się, że zakłada go w odpowiednim dziale. W razie wątpliwości, powinien skonsultować to z moderatorem/administratorem.
§10. Przed założeniem nowego tematu, użytkownik ma obowiązek upewnić się za pomocą opcji "Szukaj", czy dany temat nie został już poruszony na forum. Jeżeli temat jest jednak zamknięty, a użytkownik uzna go za niewyczerpany ma możliwość założenia nowego.
§11. Zabrania się umieszczania linków bezpośrednio do plików spoza serwerów zaufanych (SF, PF, oficjalna strona gry).
§16. Post zawierający jedynie odczucia autora, powinien zostać uzasadniony. W przeciwnym razie, uznany zostanie jako bezwartościowy, a użytkownik otrzyma ostrzeżenie.
§17. Post powinien być zgodny z tematem, oraz wnosić do niego treść będącą elementem polemiki w danym temacie. Nie powinno się pisać w tematach, które od dawna nie są komentowane (dłużej niż 2 miesiące), wyjątek stanowi przypadek, gdy post wnosi istotne informacje do tematu.
§18. Zabrania się robienia tzw. double postów. Gdy chcesz coś dodać - edytuj post. Po 24 godzinach od ostatniego posta możesz napisać kolejnego.
§21. Posty powinny być schematyczne i estetyczne. Nadużywanie kolorowej lub dużej czcionki oraz emotikonek jest niepożądane. Staraj się także używać znaków interpunkcyjnych i rób to poprawnie.
§22. Zakładanie bezsensownych tematów będzie traktowane jako spam.
Coś ode mnie: Brakuje nam działu do luźnych rozmów i pisania dla żartów. Proponuję dział, w którym każdy będzie mógł pospamować, luźno pisać i zakładać głupie tematy bez obaw o warny. Zaproponowałem paragrafy regulaminu które byłyby wykluczone w tym dziale (spoiler), ewentualnie o tym można jeszcze polemizować.

Napiszcie co o tym myślicie, nie zapominając dodać głosu do ankiety!
Do you like the post?

Stanislaw

Stanislaw (User) (14 threads, 250 posts) posted 11 years ago (97474h)
Jestem na nie, bo mam fun z założenie jakiegoś obrażającego, śmiesznego i krytykującego tematu w dziale Tawerna albo coś w tym stylu.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (97474h)
Od luźnych gadek mamy Shoutboxa. Jestem na nie.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (97472h)
3x nie, dziękujemy.

Gardor ;)
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 11 years ago (97471h)
Juz wzstarczajaco zaspamowany jest sam OWiON, nie potrzeba dodawac poddzialu do jeszcze wiekszego spamu.
Z pomyslami juz zaczynasz troche wydziwiac, ale wazne ze sie starasz ;)
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (97471h)
Dzięki za odpowiedzi. W sumie nie widzę powodu by ciągnąć dalej ten temat, bo przewiduję, że kolejne odpowiedzi będą podobne. Zgłaszam wątek do zamknięcia.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.