Nie, dużo mi do tego brakuje.ABAROS wrote: Czy uważasz, że sprawujesz posługę administratora najlepiej jak możesz?
Utwórz system, wypierz ludziom mózgi, daj im wroga, którego znienawidzą i pokaż im wyjście z sytuacji ^.^Freszol wrote: Jak zdobyć władzę absolutną taką jak Ty masz na forum? :kappa:
Dotychczas były to 3 lub 4 osoby ale frajerami bym ich nie nazwał:<Stanislaw wrote: Ile znalazłeś już frajerów którzy wpłacili dotacje na forum?
Jasne, obecnie prowadzę działalność związaną z usługami SEO, dodatkowo tworzę własne projekty, które przynoszą mi mniejsze lub większe pieniądze:>PrincessWoona wrote: Czy kombinujesz coś poza rookie? Dałeś Scientistowi wolną ręke i rzadko się pojawiasz (albo wypowiadasz).
Szanse ma ale nie sądzę, że dobrze by się nam współpracowało. Jaką posadę? Redaktora naczelnego, którym był na starym rookie. Bardzo dobrze się wywiązywał z tego stanowiska.ABAROS wrote: Czy Endriu Welc ma szansę dołączyć do ekipy forum? Jeśli tak, to jaką posadę zaproponowałbyś jemu i dlaczego?
W moim dużym domu, z żoną u steru moich przedsiębiorstw, które mam w planach założyć.Pixio wrote: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
Gardor ;)
Nie jest tragicznie ale i tak przenoszę działalność do do Wielkiej Brytanii.Kosmos wrote: Jestes zadowolony ze swojej dzialalnosci?
Zus daje Ci cos zarobic czy slabo?
Gram rekreacyjnie na demie, nie mam niestety czasu na to aby zasiąść i zaczać się uczyć od A do Z i grać real kasąABAROS wrote: Interesujesz się jeszcze Forexem?