You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
42
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108771h)
Celem założenia tego tematu jest wypisywanie posiadaczy kostek, których znacie, podejrzewacie lub słyszeliście o nich :) Jest mi to potrzebne i z góry dziękuje za każdy trop :) Żeby się nie powtarzać najlepiej skopiować nazwy graczy, którzy już byli wymienieni i dopisać swojego kandydata :) Liczę na waszą pomoc. Amen.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (108770h)
Kubica von kyra, Triss(jak coś podam gg), Don Masterma, Ven.
to Tyle ode mnie :D
Do you like the post?

Endriu Welc

Endriu Welc (User) (4 threads, 167 posts) posted 12 years ago (108769h)
Jeanni - Neptera
Warto popytać brazoli, ktoś na pewno od nich ma kostkę

Edit: Jeszcze Irmao de Kratos - Silvera
Na Arcanii też było dice, nie wiem kto jest teraz posiadaczem
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108768h)
Oto moje spostrzeżenia:

Mają lub mogą mieć:

1.Irmao de Kratos (Silvera)
2.Garth Geng (Titania)
3. Rookgaardianne (Lunara)
4.Ruub (Thoria)
5.Rellyth (Magera)
6.Don Mastema (Kyra)
7.Bonok (Kyra)
8.Alcioo (Kyra)
9.Xayeek (Kyra)
10.Paladynka'rookslayer (Arcania)
11.Tyca/ Frodo Bagno (Arcania)
12.Lowenas (Xerena)
13.Ajudanti do Kombat (Chimera)
14.Badzjo Rookstayer (Neptera)

Kostki Nr 3 i 14 widziałem na własne oczy :)

[/url]

[/url]

Natomiast nr 4 nie chciał pokazać jak z nim gadałem, twierdził żebym wszedł na tibia.com i tam widać, że ma achievementa zrobionego...

Z dice na Kyrze jest różnie prawdopodobnie dużo graczy robiło sobie z nią screena po znajomości więc nie wiadomo kto tak naprawdę ma :)
Faktycznie dobrym pomysłem byłoby odwiedzenia brazylijskiego forum i dopytanie się :P
Do you like the post?

Endriu Welc

Endriu Welc (User) (4 threads, 167 posts) posted 12 years ago (108768h)
Watpie, zeby Kyra miala 4 kostki, jak dobrze pamietam, to byly tam dokladnie dwie kosteczki. Rozumiem, ze Badzjo Rookstayer posiada kostke od Jeanni (ewentualnie to ta sama osoba)?

BTW, nie sadzilem, ze tyle kostek jest juz na Rooku. :o
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108767h)
Zgadza się Jeanni i Badzjo to ta sama osoba :) Zapewne jest więcej kostek, lecz po prostu osoby się nie chwalą tym, lub wklejają zdjęcia na forach z innych krajów, np. Brazylijczycy :) Jak ktoś ogarnia tibia.br mógłby podpytać na jakimś temacie o rooku :)
Do you like the post?

Van Bogus

Van Bogus (User) (3 threads, 38 posts) posted 12 years ago (108766h)
Warlock Magic (Shanera)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 12 years ago (108754h)
Znalazłem takie zdj. =D

A co do Br forum to tylko Ven tam jest pokazany,nikt inny =D

Mówisz masz,temat o Tobie =D

https://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=481804
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108753h)
Co o zdjęć, które wkleiłeś to mam je na kompie, no poza ostatnim z Irmao :) Serio jest moje zdj na Tibia.br? o.O Daj linka :D
Oto zdjęcia, które ja posiadam :)
[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]
[/url]
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108751h)
Oglądam forum tibia.br jest ponad 500 stron ze screenami :) Licze, że znajde chociaż jeden z dice z Ameryki Południowej :D Lecz jak na razie z tego co mi przetłumaczyło to dla niektórych graczy z kraju kawy, ,,dice jest największą zagadką w tibii'', i uważają, że kostka na Rooku nie istnieje a fotki z nią to fejki xD Co ciekawe są to posty nowe bo z przed 2 miesięcy około. No cóż, szukam dalej jak cos znajdę to wrzucę :)
Do you like the post?

Endriu Welc

Endriu Welc (User) (4 threads, 167 posts) posted 12 years ago (108750h)
W tym temacie jest przynajmniej screen (a raczej był, bo jak sprawdzałem rok temu to screen został usunięty z hostingu) osoby, która zdobyła kostkę. Nie powiem ci dokładnie która to strona, ale kiedyś śledziłem ten temat i natrafiłem na brazylijczyka, który wyloocił dice
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (108748h)
Kostka na bank jest na Aracnii. Tyca ją bodajże otrzymał w prezencie. Nie mam stuprocentowej pewności, czy dalej jest jej właścicielem, ponieważ za wszelką cenę chciał opchnąć ten rarytas.

Był jeszcze motyw z Mowiczem Rookstayerem. Pamiętam motyw, gdy na czacie pisał, że chętnie ją komuś odda. Padło na Wisiludka i razem z Dakerem (Dakier Miszcz) sobie Number of the Beast zrobili. Problem w tym, że to chyba nie była Isara, a Arcania. Więc może to ta sama dice, co Tycy. Trzeba zapytać Dakera, może on nas oświeci.

Dużo mówiło się o tym, że Rookguardian de'Bove ma kostkę, ponieważ miał wszystkie 23 punkty za acziki. Nie wiem czy jest jakiś screen albo osoba, która potwierdzi. Równie dobrze mógł zalosować na mainie.
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108747h)
Rookguardian de'Bove odpada bo ma ino 16 pkt :D Na Arcanii jest zdj jak paladynka'rookslayer ma dice z tajban slayerem, z tym że owy slayer już nie istnieje, i nie wiadomo co się stało z kostką :) Być może ma ją paladynka, lub to jest ta, którą dostał Tyca :)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 12 years ago (108747h)
W takim razie musiał pozbyć się postaci z Mainlandu lub zostały usunięte.

Warto jest jeszcze zajrzeć w te stare tematy https://www.rookstat.net/rookold/forumdisplay.php?fid=6

Sam przejrzałem kilka między innymi ten z serwera Antica o gildii Rookguard Army, ale nic ciekawego nie wywęszyłem.

Dodaj posiadaczy kostki w pierwszym pości i przy każdym napisz potwierdzone/niepotwierdzone.
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 12 years ago (108746h)
Kolejny trop prowadzi na Guardię, kostkę posiada ponoć Diabos, którą skradł jednemu z graczy :)
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 43 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.