You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 10 years ago (90430h)

BrowserQuest jest grą napisaną przez Mozillę, jest w zasadzie demem gry które ma pokazywać możliwości HTML5 i WebSockets, jak i Open-Source by nauczyć początkujących programistów jak pisać gry podobne do tej. Mnie bardzo wciągnęła, gra jest mała ale ma sporo do odkrycia, osoba kompletnie w niej nowa i grająca normalnie może ją przejść w 20-30 minut (jeżeli liczymy zdobycie wszystkich achievementów, których jest 20 z czego 3 ukryte) a osoba obeznana może wszystko przejść w 10. Ja staram się w niej odkryć wszystko co możliwe i łącznie maniaczyłem już sześć godzin.

Istnieje też wersja gry na Windows Phone, w której jest 28 achievementów do zdobycia i PvP arena, niestety Windows Phone nie posiadam także gram w wersję przeglądarkową w której brak PvP areny bardzo boli, pewnie byłaby to zabawa na kolejne godziny.

Grę można znaleźć pod tym linkiem: https://browserquest.mozilla.org/

I parę screenshotów na zachętę:

Piszcie jak wam się podobała gra :)
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (90428h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 10 years ago (90428h)
W wersji przeglądarkowej to jest najlepsze eq (golden armor + golden sword), w wersji na windows phone jest jeszcze platynowe eq za PvP.
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.