You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 13 years ago (112395h)
Siemano.
Tak sobie dzisiaj skillując z nudów zacząłem przeglądać forum i tak się złożyło, że przez przypadek ujrzałem kalendarz. Wszedłem w zakładkę, patrzę a tu taki zwykły kalendarz. Nagle pomyślałem sobie, że naszą forumową zakładkę z datami można by było nieco urozmaicić. Otóż można by było dodawać do niego np. kolejne osiągnięte setki, zaplanowane venty, czy chociażby daty aktualizacji.
W ten sposób ktoś wchodząc w tą oto zakładkę mógłby szybko sobie przypomnieć, że dnia xx jest jakiś event etc.

Co o tym myślicie? Piszcie

P.S wiem, że może nie być zbyt dobrze napisane, ale przed chwilą się obudziłem.
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 13 years ago (112394h)
Dla mnie super pomysł :P popieram w 100%
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 13 years ago (112388h)
Jestem za. Do tego jeszze swieta i urodziny userow :d
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 13 years ago (112386h)
Popieram.

Na tak.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 13 years ago (112344h)
Signed.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 13 years ago (112343h)
To teraz mam takie pytanie do was, żeby to weszło w życie mam czekać, czy wysłać mój pomysł do administratora?
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 13 years ago (112342h)
A jak to jest, Wy użytkownicy też możecie w każdej chwili dodać jakieś wydarzenie do kalendarza? Czy nie i chcecie, żebym ja to robił?
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 13 years ago (112342h)
Za ideę podziękowałem już wcześniej w pierwszym poście. Aurox wpadłeś na bardzo fajny pomysł. Taki kalendarz będzie idealną opcją dla wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć co się dzieje na Rookgaardzie. Będzie go trzeba tylko uatrakcyjnić wizualnie. Jeżeli chodzi o sprawy organizacyjne, to mogę się zajmować wpisywaniem informacji i uzupełnianiem konkretnych dat wydarzeniami.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 13 years ago (112340h)
MDN'-Oczywiście nie mam nic przeciwko byś ty również się tym zajmował, ale myślę, że dużo rzeczy do roboty na forum i można by np. zaangażować to powiedzmy trzy osoby, które podzieliły by się obowiązkami, natomiast ty byś to tylko kontrolował.
Takie jest moje założenie, chętnie przemyślę też inne pomysły.
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.