Ten film dodatkowo potwierdza teorię, o której wspomniałem powyżej. Cipsoft włączył „Easter Egg” do kontynentalnej misji 20 Years of the Cook właśnie po to, aby powiedzieć, że miecz został złamany na zawsze i nie można go już odnaleźć. Jednak Miecz Furii może być zadaniem niedokończonym. A także inne tajemnicze misje na kontynencie, takie jak ciało na pustyni Jakundaaf ze Złotym Hełmem, Magiczne Ściany w Shadowthorn (dom Dharaliona) itp. Pytanie brzmi: czy kiedykolwiek zobaczymy aktualizację na Rookgaardzie? Mam nadzieję, że Cipsoft nigdy nie usunie tej wyspy z gry, ponieważ jest to jedno z moich ulubionych nostalgicznych miejsc, odkąd zacząłem w wersji 7.5.Alucarr wrote:
tu masz dobrze przedstawioną historyjke spike sworda. widocznie quest był ale się zmył. jest jeszcze możliwość że kiedyś go przywrócą

Słyszałem o tych wyciekających plikach, szukałem ich i nic na ich temat nie znalazłem. Ciekawiło mnie, co kryje się za tymi murami. Jeśli chodzi o Sword of Fury, źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć, że nie można go zdobyć ze względu na szczegóły omówione w filmie, a także ze względu na pisanki w zadaniu na kontynencie.Alucarr wrote:mylisz się . droga na spike sword została po prostu usunięta. tak samo jak droga do golden helmetu który znajduje się w dead humanie na wyspie. a na shadowthorn za magic wallami są puste skrzynki i ściana. zostało to już potwierdzone ponieważ oficjalne pliki z gry wyciekły i postawili ots na którym wszystko zostało sprawdzone. tak samo jak portal na rooku został sprawdzony i do nikąd nie prowadzi. jak w niego wejdziesz, to po prostu nic się nie dzieje.

Dziękuję za film, odkrył kilka tajemnic, o których nigdy nie marzyłem w serialu. Dobrze jest widzieć, że niektóre z nich w ogóle nie mają sensu, to znaczy nie mają powodu, aby to badać.Alucarr wrote:
proszę bardzo. w 4 minucie zobaczysz co jest za magic wallami na elf fortress. jest to z zapisu servera z oryginalnej gry. co do shenga, cofam cię do poprzedniego filmiku o spike swordzie i teorii minosa. kaplar ;p

Przestałem grać wiele lat temu wraz z aktualizacją Deeplings, ale nie byłem jeszcze uczniem tej gry. A wróciłem niedawno, w 2023 roku... wszystkie szczegóły pokazane w filmie: nigdy żadnego z nich nie widziałem, tylko Golden Helmet i miasto ShadowthornAlucarr wrote:tak na prawdę nic nie odkrył tylko potwierdził to co każdy już się domyślał że te rzeczy porobione są tylko dla wzbudzenia ciekawości. na przykład wiemy że mapa ma na 8 poziomów w góre i tak samo podziemia. zatem histororyjka NPCka na jakundafie że pod pustynią znajduje się starożytne miasto nie ma pokrycia, ponieważ nie ma nic niż ej poziomu -8. tak samo jak teleport na banucie 999 nie miał zastosowania, wiedzieliśmy o tym jak w tibii były max 500 lvl..