You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
160
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12575h)
Alucarr wrote:przykro mi ale nie ma żadnego mysteriando chodzi tylko o szukanie. czegoś ;(
Na chwilę obecną żaden z nich nie jest tajemnicą, jednak jeśli pewnego dnia Cipsoft będzie miał na to ochotę, może wprowadzić nowe wyszukiwanie z wykorzystaniem tych lokalizacji. Myślę, że to trudne, ale kto wie.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (12574h)
Jedne co mi przychodzi na myśl ze spike swordem, jeśli można by zrobić że on znika to być może gdzieś się pojawia, ale potrzeba do tego drugiego gracza. Tak jak niektóre rzeczy na starej tibii można było tylko zrobić 2 graczy, na przykłąd na desercie i mintwallin. Niestety sprawdzone kluczowe miejsca na Rooku nic się nie zmienia na mino hell drzwi się nie otwierają. i wątpie żeby cokolwiek zmienili jeśli chodzi o Rookgaard
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12569h)
Alucarr wrote:Jedne co mi przychodzi na myśl ze spike swordem, jeśli można by zrobić że on znika to być może gdzieś się pojawia, ale potrzeba do tego drugiego gracza. Tak jak niektóre rzeczy na starej tibii można było tylko zrobić 2 graczy, na przykłąd na desercie i mintwallin. Niestety sprawdzone kluczowe miejsca na Rooku nic się nie zmienia na mino hell drzwi się nie otwierają. i wątpie żeby cokolwiek zmienili jeśli chodzi o Rookgaard
W ostatnich dniach Cipsoft dużo słuchał graczy. Kto wie, może jeśli nie zasugerujemy na forum żadnych aktualizacji Rookgaardu, nie będą nas słuchać. W przeszłości wyspa była bardzo otwarta, po wprowadzeniu Twierdzy Orków wszystko stało się ograniczone. Mogliby dokonać czegoś w rodzaju „Zmiany Świata” po ukończeniu zadania i sprawić, że wyspa wróci do stanu sprzed... Pomarzyć nie zaszkodzi...
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 49 posts) posted a year ago (12558h)
faulklls wrote:
Alucarr wrote:Jedne co mi przychodzi na myśl ze spike swordem, jeśli można by zrobić że on znika to być może gdzieś się pojawia, ale potrzeba do tego drugiego gracza. Tak jak niektóre rzeczy na starej tibii można było tylko zrobić 2 graczy, na przykłąd na desercie i mintwallin. Niestety sprawdzone kluczowe miejsca na Rooku nic się nie zmienia na mino hell drzwi się nie otwierają. i wątpie żeby cokolwiek zmienili jeśli chodzi o Rookgaard
W ostatnich dniach Cipsoft dużo słuchał graczy. Kto wie, może jeśli nie zasugerujemy na forum żadnych aktualizacji Rookgaardu, nie będą nas słuchać. W przeszłości wyspa była bardzo otwarta, po wprowadzeniu Twierdzy Orków wszystko stało się ograniczone. Mogliby dokonać czegoś w rodzaju „Zmiany Świata” po ukończeniu zadania i sprawić, że wyspa wróci do stanu sprzed... Pomarzyć nie zaszkodzi...
co jest cofnalem sie w czasie o 20 lat? bylo masa propozycji na forum tibia.com w tym olbrzymi temat mdna i nic nigdy nie trafilo na rookgaard
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (12557h)
nie ma sensu dla cipow rozwijac rookgaardu ani robic tam cokolwiek. jedyne co ich obchodzi to zarobek. a jakie byly te propozycje Mdn? bo nawet nie kojarze
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12555h)
Na tegorocznym serwerze testowym Zimowej Aktualizacji Cipsoft wysłuchał opinii graczy i dodał nowe runy, nawet bez ogłaszania ich w zwiastunie. Generalnie martwią się o graczy, nie powiedziałbym, że dorównują jakiemukolwiek innemu zespołowi gamingowemu na rynku, bo po prostu nie mają najlepszej komunikacji ze swoimi graczami, ale ogólnie zrobili wiele ulepszeń, o które prosiliśmy od lat.

Rookgaard to zapomniana wyspa, bo główną wyspą przybyszów jest teraz Dawnport, ale w przyszłości możemy się zdziwić.. w ten sam sposób, w jaki już kilka razy zmieniali Rookgaard.. niedawno nawet uczynili Yalahar wolnym miastem.. Pomarzyć nie zaszkodzi xD
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (12554h)
Rook niech zostanie jaki jest, dlatego gram na nim. Dawnport zrobili po to żeby ludzie nie grali na Rooku bo cipy stwierdzili że przeciętny człowiek nie poradzi sobie z rookiem i zniechęca się do gry. Wiesz bo jak miałem 7 lat to normalnie przechodziłem Rooka aż nagle stwierdzili że trzeba narysować dużą strzałke w którym kierunku iść.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12553h)
Alucarr wrote:Rook niech zostanie jaki jest, dlatego gram na nim. Dawnport zrobili po to żeby ludzie nie grali na Rooku bo cipy stwierdzili że przeciętny człowiek nie poradzi sobie z rookiem i zniechęca się do gry. Wiesz bo jak miałem 7 lat to normalnie przechodziłem Rooka aż nagle stwierdzili że trzeba narysować dużą strzałke w którym kierunku iść.
To, co najbardziej irytuje mnie w obecnym Rookgaardzie, to brak możliwości rozpoczęcia na wyspie samouczka i wykonania zadania „The Beginning” oraz pierwszej misji „The Rookie Guard”. Szczerze mówiąc, myślę, że postać umierająca z rąk Demona z Kraknaknork jest naprawdę fajna, to sposób na pokazanie, jak to jest umrzeć na kontynencie. Dzisiejszy Dawnport jest całkiem rozsądny, ale ludzie udają się na kontynent prawie bez wiedzy, podczas gdy w Rook trzeba się trochę bardziej namęczyć, aby się tam dostać.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (12533h)
no i tu sobie właśnie sam odpowiedziałeś. trzeba się namęczyć. a nikt nie gra w gre po to żeby się męczyć. kiedyś jak był jeszcze tylko rookgaard, i zaczynało się w świątyni normalnie na rooku. zrobiłem postać mojemu tacie xD bo sam się pytał o tibie. jak zobaczył że ma wejść do kanałów i walczyć z szczurami stwierdził że jest to głupia gra i nigdy więcej nie próbował. także widzisz większość ludzi ma w poważaniu rooka a tym bardziej mysteriando o którym była mowa
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12514h)
Alucarr wrote:no i tu sobie właśnie sam odpowiedziałeś. trzeba się namęczyć. a nikt nie gra w gre po to żeby się męczyć. kiedyś jak był jeszcze tylko rookgaard, i zaczynało się w świątyni normalnie na rooku. zrobiłem postać mojemu tacie xD bo sam się pytał o tibie. jak zobaczył że ma wejść do kanałów i walczyć z szczurami stwierdził że jest to głupia gra i nigdy więcej nie próbował. także widzisz większość ludzi ma w poważaniu rooka a tym bardziej mysteriando o którym była mowa
Tak zacząłem z wersją 7.5... Opuszczenie Rookgaardu zajęło mi kilka miesięcy, nie wiedziałem nic o tym kontynencie... Moja pierwsza śmierć na Main nastąpiła od skorpionów podczas wspinaczki w górach Venore, nie wiedząc, że mogę idź do świątyni i błagaj o uzdrowienie, nawet jeśli nie było już czasu, aby tam wrócić... czas, kiedy uczyliśmy się tylko poprzez kary, jak spotkanie z GS w pobliżu Krasnoludzkiego Mostu w Kazordoon... lub udanie się do Femor Hills i śmierć do Łowcy (co myślałem czyli PK).. ale nawet gdy posiadał samouczek, był znacznie lepszy niż obecny Dawnport..w dalszym ciągu napotykał pewne trudności.. W przeciwieństwie do dzisiejszych czasów, gdzie wszystko jest łatwiejsze.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (12497h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?
Showing 151 to 161 of 161 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.