To do mnie pisał ten typ ^^Purten wrote: #edit
"I've met with a group of Rookstayers who managed to make the ghoul disappear" komentarz autora w/w filmiku na youtube. Wychodzi na to, że bardzo dużo rzeczy pominęliśmy sprawdzając te pliki a haker pisząc, że quest jest bardzo rzadki i ekstremalnie ciężki do wykonania może miał na myśli nadużycie jakiegoś buga który być może działa do dzisiaj?

Iksde. Jeśli tu chodzi o ten słynny screen, przez który Nemi dostał warna (przeze mnie :D), to ja również jestem częścią tej intrygi :o. Wiem, jak to zrobić, ale nie powiem, pozdrawiam Darth Rookstar.

"Having said that: some files were altered (including but not limited to the moveuse file) to disguise undiscovered quests, as per agreement."ignorancik wrote: A nie próbowaliście szukać w tych programach Sworda po sprawieniu żeby zniknął ??

Z tego co sobie przetłumaczyłem na szybko, Cipsoft mówi że są sekrety których nie chcą odkrywać bądź dawać podpowiedzi by odkryć je samemu i nie chcą dać żadnych informacji. To dowodzi chyba temu że jednak da się zdobyć owy miecz :)There are some "secrets" we do not want to unveil because we think it is more fun if you find them out for yourself. I am sorry to say that I cannot give you any information in this matter.