You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
161
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Elcras

Elcras (User) (0 threads, 1 posts) posted 9 years ago (80440h)
Próbowaliście od podziemi i od wody, a czy ktoś próbował się tam do niego dostać od góry?
Przypominam, że na poi występują niewidzialne kratki, może w tym wypadku też coś takiego istnieje?
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (80439h)
Nawet jeśli się dostaniesz, to jak go weźmiesz, skoro otaczają go kamienie? :P
Do you like the post?

Zerkk Rookguard

Zerkk Rookguard (User) (0 threads, 1 posts) posted 9 years ago (79808h)
Fajnie sie czyta ten temat, pozdrawiam
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 9 years ago (79790h)
Purten wrote: #edit
"I've met with a group of Rookstayers who managed to make the ghoul disappear" komentarz autora w/w filmiku na youtube. Wychodzi na to, że bardzo dużo rzeczy pominęliśmy sprawdzając te pliki a haker pisząc, że quest jest bardzo rzadki i ekstremalnie ciężki do wykonania może miał na myśli nadużycie jakiegoś buga który być może działa do dzisiaj?
To do mnie pisał ten typ ^^
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (82 threads, 910 posts) posted 9 years ago (79786h)
PrincessWoona wrote: To do mnie pisał ten typ ^^
Iksde. Jeśli tu chodzi o ten słynny screen, przez który Nemi dostał warna (przeze mnie :D), to ja również jestem częścią tej intrygi :o. Wiem, jak to zrobić, ale nie powiem, pozdrawiam Darth Rookstar.
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 9 years ago (78485h)
Wbijam z łopatą i odkopuję temat 8-)

Do you like the post?

Purten

Purten (User) (5 threads, 39 posts) posted 9 years ago (78465h)
Znalazłem wpis tora na otlandzie.
"I can confirm it is actually a spiked sword (itemID), though many mythical weapons have nicknames. There exists no item called "excalibug" either, for example. Having said that: some files were altered (including but not limited to the moveuse file) to disguise undiscovered quests, as per agreement. Why destroy the fun of exploration and discovery ? Unfortunately I forgot Chester (life ring "quest"), but that's just minor."
Czyli jednak pousuwał niektóre rzeczy...

źródło
https://[WYMODEROWANO]/threads/cipsoft-hack-in-2006-7-7v-anwsers.187856/page-8 //Adva
Do you like the post?

ignorancik

ignorancik (User) (0 threads, 3 posts) posted 9 years ago (78454h)
A nie próbowaliście szukać w tych programach Sworda po sprawieniu żeby zniknął ??
Do you like the post?

Purten

Purten (User) (5 threads, 39 posts) posted 9 years ago (78453h)
ignorancik wrote: A nie próbowaliście szukać w tych programach Sworda po sprawieniu żeby zniknął ??
"Having said that: some files were altered (including but not limited to the moveuse file) to disguise undiscovered quests, as per agreement."
to nic nie da
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 9 years ago (78443h)
MDN Pełen szacun, może to troszkę wygląda jak teoria spiskowa i to przypadek ale całkiem sensownie to wytłumaczyłeś :D Legendo trway!
Do you like the post?

tombi1337

tombi1337 (User) (2 threads, 18 posts) posted 9 years ago (78442h)
Ciekawie się czyta ten artykuł oraz wasze wypowiedzi ;)
Gram w tibie pare lat, to moja druga postać rookslayera. Pierwsza postać za czasów, kiedy to 30 lvl był czymś nieosiągalnym, a miecz ten był jedynie marzeniem. Wczytując sie w wasze wypowiedzi odczuwam, że kiedyś omawiana tajemnica zostanie odkryta, a rookgaard ożyje oraz będzie przyciągał graczy jak pare lat temu! :D
Życzę powodzenia każdemu kto próbuje odkryć szczerbek tej tajemnicy 8-)
Do you like the post?

Purten

Purten (User) (5 threads, 39 posts) posted 9 years ago (78405h)
Nie wiem czemu ale nikt jeszcze nie wspomniał o miejscach w których nasza postać doświadcza niebieskiego magic effectu jak u hyacintha. Z tego co odkryłem są takie 2 miejsca może ktoś zna jeszcze inne?

piszemy hi > crunor

co ciekawe w plikach cipsoftu z wycieku nie ma o nich śladu
Do you like the post?

ignorancik

ignorancik (User) (0 threads, 3 posts) posted 9 years ago (78404h)
Gdzieś widziałem że jak ktoś napisał do Cipsoftu to dostał odpowiedź że nie ma questa. Ja dostałem coś takiego:
There are some "secrets" we do not want to unveil because we think it is more fun if you find them out for yourself. I am sorry to say that I cannot give you any information in this matter.
Z tego co sobie przetłumaczyłem na szybko, Cipsoft mówi że są sekrety których nie chcą odkrywać bądź dawać podpowiedzi by odkryć je samemu i nie chcą dać żadnych informacji. To dowodzi chyba temu że jednak da się zdobyć owy miecz :)
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 9 years ago (78378h)
Zapytałem dziś o SoF poprzez kontakt na stronie
Spoiler:
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 9 years ago (78378h)
[quote='MDN'' pid='29389' dateline='1501591975']
Zapytałem dziś o SoF poprzez kontakt na stronie
[/quote]
Copy paste i masz odpoweidź.
Do you like the post?
Showing 91 to 105 of 162 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.