You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
161
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Stanislaw(User) (14 threads, 250 posts) posted 9 years ago (78378h)
Ja wiem wszystko o spike swordzie, zainteresowani priv pozdrawiam cieplutko :* :* :*
Do you like the post?
ignorancik(User) (0 threads, 3 posts) posted 9 years ago (78371h)
Stanislaw wrote:
Ja wiem wszystko o spike swordzie, zainteresowani priv pozdrawiam cieplutko :* :* :*
Daj podpowiedź jakąś solidną to uwierzę, a tak to jesteś zwykły baiter i tyle ;)
Do you like the post?
Qeart(User) (5 threads, 27 posts) posted 9 years ago (77904h)
A mi się wydaje, że naprawdę to za daleko już poszło. Teorię spiskowe z łowieniem miecza ? Nie widzicie sami, że to brzmi irracjonalnie. Zamiast snuć bzdury lepiej skupmy się na faktach. Na 100% wiemy, że mino mag nie ma nic wspólnego z mieczem. Zastanówmy się kto używał tego miecza, skąd się wziął ghoul i kto go tam zamknął za zamurowana ścianą(jeżeli ktoś nie wiedział to tak został zamurowany). Fakty Panowie i Panie :)
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 9 years ago (77904h)
Fakt jest taki, że Ghoula zrobił CipSoft i zamknął za ścianą. Masz swój fakt.
Do you like the post?
Luqos(User) (1 threads, 6 posts) posted 9 years ago (77904h)
Uważam, że ghoul jest tylko dodatkiem rozszerzającym zabawe na rookgaardzie, a SOF jest do zdobycia, lecz jest to tak 'banalna' sprawa, że każdy omija ja szerokim lukiem zaglebiajac sie w cos co w cale nie jest z nim zwiazane, nie wydaje mi sie ze mozna wylowic miecz, nie jestem w stanie to uwierzyc.
Do you like the post?
Qeart(User) (5 threads, 27 posts) posted 9 years ago (77903h)
Widzę, że Pani redaktor jest bardzo pesymistycznie nastawiona do mojej wypowiedzi. W związku z tym przedstawie Panience kilka faktów.
1. Stary dialog z Hyacinth
Spoiler:
Screen ten daje nam dużo ważnych danych do wątku i jest to faktyczny dialog, który kiedyś istniał.
2. Kendram Benson postać z Legend Rookgaardu. Każdy szanujący się rookstayer powinien o nim wiedzieć chociażby troszkę.
3. Odwołując się do książek Tibii wiemy, że Kendram zabił smoka oraz zamurował ghoula w ścianie wraz z dwoma innymi bohaterami.
Do you like the post?
Bohen1993(User) (16 threads, 277 posts) posted 9 years ago (77902h)
Z tym łowienie miecza to jakaś głupota. Rozwiązanie może być proste i napewno nie chodzi o jakiś tajemniczy przedmiot, lecz wykonanie zadania banalnego do zdobycia Sof. Mino mag jest ozdobą Rookgaardu gdyby miał jakąś funkcje to by nie wysyłał swojego ucznia Shenga co jakiś czas.Wszystkie dźwignię na wyspie mają jakieś funkcje i nie są ozdobą.Dla utrudnienia cipsoft wyłączył pewne dialogi z npc, które posiadały informacje na temat sof to nie znaczy że questa nie ma. Cipsoft nie znosi Rokstayerow więc niech żyją gracze legendami hehe ;)). Prawda zawsze wyjdzie kiedyś najaw. Pozdro :D
Do you like the post?
szlagaag(User) (0 threads, 1 posts) posted 9 years ago (77855h)
Dookoła spike sworda jest 9 ogni z czego 3 pod sobą nie ma kamienia.
Jeden kamień z ogniem jest na skale z minotaurem.
Drugi kamień z ogniem jest na chain armor quest (w skrzyni są 3 księgi po orkowemu)
Trzeci jest na carlin swordzie.
Występują też pojedyncze kamienie (bez ognia) jakby pokazywały nam wskazówkę - drogę.
Idąc na poison cave czy też na rotwormy..
Zauważmy ,że co zapis servera pojawia się small axe zasłonięty tym wielkim kamieniem przed zejściem na carlin quest. Small axe znajdziemy także w ciele na rotwormach (tam gdzie jest pole do znikania spike sworda). Trzeci small axe znajdziemy na orkach (rozwidlenie na chain armor).
Czyli podsumowując 3 small axe, 3 kamienie z ogniem, 3 brakujące kamienie z ogniem, 3 księgi orkowskie..
2 pola do zniknięcia spike sworda droga zaznaczona kamieniami bez ognia.
Jakieś pomysły? Wątpie że te pick axe tak sobie tam leżą.
Do you like the post?
FFF(User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (77851h)
Dookoła spike sworda jest 8 ogni i wszystkie mają pod sobą kamień - wystarczy się przyjrzeć. Small axe są również na premium area 2 lub 3 lub 4 sztuki (jednorazowo z trumny, tam gdzie respi się Teleskor).
Do you like the post?
Purten(User) (5 threads, 39 posts) posted 9 years ago (77831h)
można zamknąć
Do you like the post?
FFF(User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (77830h)
cokurde? dlaczego? :feelsbad:
Do you like the post?
Scientist(Admin) (82 threads, 910 posts) posted 9 years ago (77829h)
Purten wrote:
można zamknąć
Jak ty nawet nie jestes autorem tematu. Btw. zabawne, ze w clickbaitowym watku zrobila sie taka dyskusja.
Do you like the post?
Dark Gladir(User) (40 threads, 1037 posts) posted 9 years ago (77752h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?
emosGambler(User) (4 threads, 81 posts) posted 9 years ago (77589h)
Dark Gladir jak zawsze czujny ;).
Qeart wrote:
1. Stary dialog z Hyacinth
Spoiler:
Co z tym dialogiem z Hyacinthem? Ktoś potwierdzi, że tak było?
Do you like the post?
DRAKO(User) (3 threads, 43 posts) posted 9 years ago (77587h)