Ziomeq26 (User) (1 threads, 12 posts) posted 8 years ago (68547h) Witam serdecznie! Chciałbym odświeżyć temat SoF'a. Mianowicie napisałem do CipSoftu maila, gdyż nie daje mi spokoju fakt, iż nikt nie wykonał tego questa.
Treści:
Ja - Dear CipSoft! Can You tell me, how i can get sword of fury on rookgaard? Maybe advice about this quest? If You can not answer me, please tell me if i must have premium account to do this quest? And does the mission exist? If u answer me i can buy premium account to looking for this mission. Please help help! Thanks :)
tłumaczenie: Drogi Cipsofcie! Czy możecie powiedzieć mi, jak mogę zdobyć Sword of fury na rookgaardzie? Może jakaś porada odnośnie tej misji? Jeśli nie możecie odpowiedzieć na to pytanie, prosze powiedzcie czy muszę posiadać konto premium do zrobienia tego questu? Oraz czy ten quest w ogóle istnieje? Jeśli odpowiecie na te pytania jestem w stanie zakupić konto premium żeby poszukiwać dalej rozwiązania misji. Prosze pomóżcie. Dziękuję :)
Po kilku godzinach dostałem takiego maila (Którego już zresztą widziałem na forach wielokrotnie)
CipSoft: Hello,
Thank you for your request.
There are some "secrets" we do not want to unveil because we think it is more fun if you find them out for yourself. I am sorry to say that I cannot give you any information in this matter.
However, you might be able to find information on this topic on one of our supported fansites. Further, you can also ask the community in both, the website forum as well as in the ingame channels, for more information or assistance.
Kind regards,
Doirin
CipSoft Tech Support
Co w wolnym tłumaczeniu brzmi mniej więcej tak:
Witaj! Dziękujemy za twoją prośbę. Istnieje kilka tajemnic, których nie chcemy ujawniać, ponieważ sądzimy iż lepiej je odkrywać samemu. Przykro nam, ale nie możemy ujawnić żadnych informacji w tej sprawie. Możesz jednak znaleźć informacje na ten temat na jednym z naszych obsługiwanych stron fanowskich. Co więcej, możesz również poprosić społeczność na forum, aby uzyskać więcej informacji lub pomoc.
Z poważaniem...
Wtedy postanowiłem ponownie napisać do nich w odpowiedzi:
Thank you for answer me. But could You write to me whether this quest exists? Is there a sense of searching? I've tried everything we know without success. I am asking You to write anything that can lead me or give me food for thought. Best wishes!
tłumaczenie: Dziękuję za odpowiedź. Ale czy moglibyście napisać mi czy to zadanie w ogóle istnieje? Jest w ogóle sens poszukiwania? Próbowałem wszystkiego, co dotychczas wiemy ale niestety bez skutku. Proszę tylko o napisanie jakiejkolwiek informacji (TIPU) który naprowadzi mnie do rozwiązania lub da do myślenia. Pozdrawiam serdecznie!
Na co odparli:
CipSoft: Hello, Thank you for your request. I am really sorry but as my colleague already told you we do not want to unveil this information.
Kind regards,
Yuzupon
Co znaczy: Witaj, dziękujemy za Twoje pytanie. Naprawdę przepraszam, ale tak jak mój kolega odpowiedział, nie możemy ujawnić takich informacji. Z poważaniem Yuzupon
Na tym nasza konwersacja się zakończyła. I co o tym sądzicie? Nie mogą dać żadnej informacji o tym co równie dobrze znaczy, że tego questa poprostu nie ma, ale nie chcą tego napisać, gdyż wiedzą, że ludzie na rookgaard grają głównie po to aby odkryć tajemnicę.
Z drugiej strony może to również oznaczać iż quest istnieje, a Oni nie chcą lub nie mogą podać nam żadnej informacji. Ale skoro nie mogą, to w takim razie dlaczego? Tyle lat ludzie próbują rozwiązać ten quest bez skutku, więc na logikę CipSoft powinien dać jakieś wskazówki chyba nie? W updatach albo na stronie glównej Tibia.com
Co o tym sądzicie? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, Yo!