You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
10
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (102935h)
Siemano , macie jakies tezy dotyczace "Airona" ?
Jakies pomysly ?
Ja mysle ze na 100% jest to powiazane z Blind Orc'em , ale nawet niewiem czy ten helm jest dostepny :P
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (102935h)
U Orca kupujemy tylko broń więc co do hełmu nie jestem przekonany.

@edit

Teraz spojrzałem co ma w ofercie. Może trzeba pokombinować z listą zakupów?
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (102929h)
Nie chce nikogo zniechęcać, ale mi się jakoś w to nie chce wierzyć. Możecie spróbować przynieść mu 100 piecie of iron ;)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 12 years ago (102927h)
Aurox nic to nie da jak wiadomo,nie jeden już to próbował...mówili że trza przynieś właśnie 100 sztuk tego badziewia a on nam wykuje w kowadle które tam ma =D Zawsze można przynieś mu 100 bananów ;)
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (102923h)
Tylko ciekawe co banany mają wspólnego xd
Do you like the post?

Van Bogus

Van Bogus (User) (3 threads, 38 posts) posted 12 years ago (102910h)
Nie wydaje wam się dziwne, że po całej wyspie są rozrzucone te small axe? Może poza pick mają jeszcze jakieś zastosowanie..(?)
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (102910h)
Van Bogus, a masz jakiś pomysł?
Jest tutaj ktoś, kto wierzy w to, że Darth Saldria ma ten hełm?
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 12 years ago (102904h)
Acotte już na każdym forum był maglowany temat o Darth Saldria i jego niby Iron Helmecie,powiem tak...wiadomo jak to jest z tymi Rookerami co mają ponad 100 poziom czy mniejszy i mają tam jakąś wyrobioną reputacje o sobie w świecie Tibii np.Sunrise ma niby miecz ten śmieszny jakiś co niby dostał a nie pokazuje,Darth ma niby Irona nie pokazuje,Rd'bove miał niby Spike nie pokazał bo to był wkręt,Sir Zito miał niby książkę z Shenga co wylatuje nie pokazał co w niej pisało,jest jeszcze kilka osób takich co niby mają a nie pokazują,więc nie wiem czemu nie pokazują jak tak mówią że mają,nie wiem boją się czegoś czy co ?? Poty miała spike to pokazała wszystkim na żywo,ten co ma pomarańczę to też pokazuje...oni niczego się nie bali...tak samo za rok,dwa znowu ktoś będzie mieć zajebistą reputacje w świecie Tibii i wtedy wyskoczy z czymś na zdjęciu tak jak inni i nie pokaże nikomu na żywo bo się będzie bać,a czemu się będzie bać ? bo to tylko będzie fake na zdjęciu...a większość będzie wierzyć dalej że ma nawet jak to fake,a czemu ?? bo będzie znany tak jak Sunrise,Zito czy ktoś inny...gdybym ja posiadał którąś z tych rzeczy nie bawił bym się w kotka i myszkę,i póki ktoś nie pokaże na żywo tak jak Potty czy ten od pomarańczy że posiada coś na Rooku np.Iron Helmeta to dla mnie temat zamknięty =D .

Insahoris
Jego temat - https://www.tibiacity.org/forum/showthread.php?11881-Darth-Saldria-Life-Thread No sorrki ale każdy z Nas może sobie zrobić kilka takich fotek,czy to samemu czy ze znajomymi i pokazać,jeżeli chciał zrobić wokół siebie szum to mu się udało,ale daleko na takim czymś nie zajedzie =D
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (102902h)
Kiedyś widziałem tego lajfa Darth Saldrii na jakimśtam portalu w ich ojczystym, to pokazał jeden skrin z helmetem a później chował go do plecaka xD Czy to nie kretyńskie zachowanie?
Po za tym to wygląda tak jakby nie chciał go pokazywać, to po co dodał pierwszy screen? Zawsze mógł go wyciąć by nie było widać itemu, lub usunąć gdyby rzeczywiście zapomniał to zrobić.

Sunrise. Buttersword? Czy jakoś tak? Masło miecz? To już można sobie darować. Zwykły żart.

Dlaczego Potty pokazał miecz. No i tu jest odpowiedź prosta - sława. Gdyby zatrzymał miecz dla siebie, nikt by o nim nie wiedział, a nawet gdyby komuś pokazał a ten wrzucił skrin na forum, powiedziano by że to fake. Po za tym gdyby był dłużej trzymany i wyszło że ten miecz istnieje, mogłby zostać ukarany bo to był miecz z maina. Chciał tego uniknąć i przemyślał co robi, pokazując miecz. I co? Efekt? Do dziś jest wypisywany po forach polskich, angielskich i innych.
Jego historię zna każdy rookstayer, jak i nie tylko.

Pomarańcza. Ten przedmiot jest legalny i dostępny, lecz po prostu stary i jedyny w swoim rodzaju. To tylko jedzenie, nie ułatwia nikomu gry bo to nie miecz, więc nie ma co ukrywać.

Nie ma co wierzyć w takiego typu rzeczy. Może coś jest, może czegoś nie ma - tylko taka jest odpowiedź. Pisząc do człowieka który kłamie że coś posiada by pokazał, tak na prawdę karmicie trola. Nie ma po co robić z siebie naiwniaków, że się uwierzyło. Gdyby coś było, każdy by o tym wiedział.

Elo
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (102901h)
Ja słyszałem, że oprócz pomarańczy na Novie jest ten scale armor( pokazywał go m.in. Aron w swoim temacie)
Do you like the post?

Diilerek Slayer

Diilerek Slayer (User) (0 threads, 3 posts) posted 12 years ago (102157h)
Ja Mysle że to nieprawda i zwykła legenda wymyslona przez kogos . Mam nadzieje ze dojda jakies nowe itemy na rooka i moze monstery nowe i rózne inne tajemnice do wykonania a nie tylko legendy ! wszystko przed nami
Do you like the post?
Showing 1 to 11 of 11 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.