Znajomych i przyjaciół w prawdziwym życiu już mam, te "imprezowanie" to sarkazm oczywiście. Mam 19 lat i pracuję w niemczech a że tutaj znajomych tylu nie mam co w Polsce, to myślę, że gra na Rooku jest dobrym sposobem na nudę :) Poza tym przygoda na Rooku, to tylko kontynuacja gry w Tibię, bo w samą grę gram już 9 lat ;D PozdrawiamMis Quala wrote: kolego, nie chce Ci wybrzydzać rooka ani tibii, ale to już chyba za późno na rozpoczęcie gry. jak chcesz imprezować to lepiej wyjść na jakąś dyskotekę. chyba że tak bardzo Ci się to spodobało, że wolisz takie coś niż poznać jakichś znajomych w 'rl życiu'.
ale jak już kupiłeś pacca to już go wykorzystaj (bo za 30zł miałbyś 0,7 wódki), ale się nie wkręcaj w to za bardzo. nie ma sensu marnować życia już na tę grę. tak mi się wydaje.
chyba że masz 15 lat, to za wcześnie na imprezowanie, więc pozostań na razie na melanżach u Normy.

ABAROS wrote: Hej, Aqaxe!
Zgodnie z Regualminem działu "Zdęcia" minimalny awans widoczny na screenshocie to ten na 15 poziom. Nie będę go przycinał, ponieważ ładnie rozwijasz album i trochę ożywiłeś forum. Pamiętaj o tym jednak na przyszłość.