You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
11
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Ehlys(User) (2 threads, 10 posts) posted 11 years ago (93803h)
Witam wszystkich w moim Albumie, jako że zacząłem przygodę na świecie Antica jako Rookslayer, postanowiłem założyć Album na forum poświęconemu właśnie Rookgaardowi. Album będzie przeze mnie na bieżąco aktualizowany, będę w nim umieszczał moje osiągnięcia, typu poziom postaci, achievementy, rary które posiadam itp. Mam nadzieję, że będziecie śledzić moje osiągnięcia na jakże ładnym świecie Rookgaardu ;)
Używam jedynie Rook Set'u:
(Zanim zadasz pytanie "czemu tak słabo, a nie dawnportset?" rozwiń spoiler)Spoiler:
Nie chcę używać żadnego dawnport setu - Rookslayerzy to Rookslayerzy, jeżeli ktoś używa jakiegoś dawnportsetu, nie jest dla mnie żadnym Rookstayerem, ponieważ ułatwia sobie grę poprzez bug'i, i wszystkie osiągnięcia sobie ułatwia.
Statystyki:
OSTATNIA AKTUALIZACJA: 04-11-15
OSTATNIA AKTUALIZACJA: 04-11-15
POZIOM 20POZIOM 50WSZYSTKIE ADDONYPOWYŻEJ 20 SWORD FIGHT'INGU
Jestem otwarty na krytykę, możesz powiedzieć co Ci się nie podoba, co jest nie tak, czego nie powinno tu być.. nie krępuj się, pisz, nie gryzę ;) Wiem, że mało, i nie ma czego podziwiać, jednak to dopiero początek - zobaczycie co będzie się tutaj działo za ok. miesiąc. Myślę, że Album się podobał. Dzięki wielkie za zainteresowanie!
Do you like the post?
Venomcio(User) (3 threads, 19 posts) posted 11 years ago (93803h)
Fajnie to zrobiłeś ! I mam nadzieje ,że te wszystkie cele co tam ustaliłeś zrealizujesz a nie polecisz w ch*ja xD. Ogółem powodzonka w expieniu bocie !
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 11 years ago (93803h)
"Rookslayerzy to Rookslayerzy, jeżeli ktoś używa jakiegoś dawnportsetu, nie jest dla mnie żadnym Rookstayerem"
Powodzenia :)
Do you like the post?
FFF(User) (34 threads, 1994 posts) posted 11 years ago (93788h)
rookslayer używa rook setu a rookstayer setu z dawnportu
wszystko sie zgadza
Do you like the post?
Ehlys(User) (2 threads, 10 posts) posted 11 years ago (93786h)
Trapowanie bota na Rookgaardzie, Antica.
Do you like the post?
sir adi(User) (1 threads, 73 posts) posted 11 years ago (93786h)
Miło będzie śledzić karierę nowego Rookstayera.
A co do Legendarnego - po co Ci ten PACC? przecież na rooku się nie opłaca i w ogóle bla bla bla :>
Do you like the post?
Beczka Sledzi(User) (7 threads, 20 posts) posted 11 years ago (93785h)
sir adi wrote:
Miło będzie śledzić karierę nowego Rookstayera.
A co do Legendarnego - po co Ci ten PACC? przecież na rooku się nie opłaca i w ogóle bla bla bla :>
gram tez na maine :P
Do you like the post?
Ryukis(User) (1 threads, 48 posts) posted 11 years ago (93783h)
Lady Ariadna wrote:
"Rookslayerzy to Rookslayerzy, jeżeli ktoś używa jakiegoś dawnportsetu, nie jest dla mnie żadnym Rookstayerem"
Powodzenia :)
You have Brass set too lol
And Rookstayer= Stay in rook
Rook=Rook
Stayer= Stay there...
:)
Do you like the post?
Ehlys(User) (2 threads, 10 posts) posted 11 years ago (93782h)
Następny trap na Rookgaardzie, dużo się działo dzisiaj ;)
Do you like the post?
Ehlys(User) (2 threads, 10 posts) posted 11 years ago (93733h)
Pierwszy sheng, i dwa rary <3
Do you like the post?
sir adi(User) (1 threads, 73 posts) posted 11 years ago (93731h)
Gratuluję! Loot udany jak najbardziej. Życzę jak najwięcej takich strzałów :)
Do you like the post?
Ehlys(User) (2 threads, 10 posts) posted 11 years ago (93639h)
Jako że jestem leniem, ostatnim czasem nic nie robiłem. Kompletnie! Stałem w mieście, i śmiałem się w najlepsze z koleżkami, raz na jakiś czas odwiedziłem MH żeby poskillować i to tyle. Ale 22 wpadł, jest się czym pochwalić przynajmniej ;) No i sword fighting na 19, a shielding na 23.
A tu taki bonusik, Venom ubija Minosa na górce z gołą klatą, kompletnie bez EQ:
Do you like the post?
Showing 1 to 12 of 12 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.