You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

kolesg

kolesg (User) (1 threads, 2 posts) posted 11 years ago (92634h)
witam nie grałem w tibie kilka lat i po stworzeniu nowej postaci przeniosło mnie na jakąś wyspę. Czy jest możliwość chodzenia po starym rooku?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 11 years ago (92634h)
Tak!

Tu poradnik:

https://rookie.com.pl/Thread-Jak-trafi%C4%87-na-Rookgaard-z-Dawnport-w-trzech-krokach
Do you like the post?

sir adi

sir adi (User) (1 threads, 73 posts) posted 11 years ago (92631h)
Gdyby się nie dało to by nas tu nie było :)
Do you like the post?

kolesg

kolesg (User) (1 threads, 2 posts) posted 11 years ago (92623h)
Na jakim serverze jest teraz najwięcej rookstayerów? Bo samemu po mapce śmigać jest lipnie.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 11 years ago (92622h)
kolesg wrote: Na jakim serverze jest teraz najwięcej rookstayerów? Bo samemu po mapce śmigać jest lipnie.
Antica gra najwięcej rookstayerów, na antica? Rookstayerów
(wybacz, forumowy żart).

Antica, Guardia, Serwer Gladira on tam zawsze z kimś gada

edit: niedługo wychodzą nowe serwy i tam pewnie będzie się sporo działo.
Do you like the post?

sir adi

sir adi (User) (1 threads, 73 posts) posted 11 years ago (92620h)
Ja Ci powiem, że puste serwery mają minusy ale i spore plusy. Na antice niby sporo ludzi się kręci ale często trudno o wolne expowisko lub kręcą się jakieś noobki szukający okazji żeby zrobić na złość - np. przejąc Twój lootbag zbierany cały dzień i wyrzucić go za ladę u NPC.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 11 years ago (92618h)
Antica, Olympa.
Tutaj rookstat jakby coś: https://rookie.com.pl/rookstat.php?action=online&world=global
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.