Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 10 years ago (87193h) Kolejna z dorocznych odsłon najpopularniejszej serii piłkarskiej. W grze pojawia się tradycyjnie spory zestaw nowości i ulepszeń, wśród których na czoło wysuwa się wprowadzenie kobiecych reprezentacji narodowych. Poza tym deweloperzy z EA Sports zmodyfikowali i uprościli nieco tryb Ultimate Team, wprowadzili kilka nowych opcji w trybie kariery i usprawnili wachlarz możliwości zawodników oraz algorytmy sztucznej inteligencji, co przełożyło się na jeszcze większy realizm rozgrywki. za https://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25506
Jak Wam idzie drodzy użytkownicy forum Rookgard? Ja mam kilka składów, najbardziej rozbudowany włoski na bramce Handanović, a na obronie głównie Alex Sandro, Manolas, Chiellini, Peres potem pomoc, IF Naingolan, skrzydłowi Iturbe (przekot), Felipe Anderson, ŚPO Hamsik i w ataku Higuain i Mandżukić bo on akurat główki ma op, dużo wbił, a ja skrzydłami staram się śmigać bo mam szybkich bocznych i wrzutki hehe, no w paczce Neymar trafiony i Aguero ostatnio, byłem wczoraj w 1 lidze, ale jestem już w 3 bo EA stwierdziło, że jeżeli mam mecz o utrzymanie, mecz o wszystko, to się specjalnie rozłączyłem w 1 minucie meczu, bo jestem za słaby na drugą ligę i mogę się bujać, niech sobie teraz Vryysik trochę pouczy 3ligowców jakichś piruetów, bolasie flicków i innych ruletek, dla mnie dobra karta ma 90+ pace i przynajmniej 4* sztuczek, nie tyczy się to CB i GK, CB siła i obrona, a GK jeszcze nie rozgryzłem, ale Handanović jest OP. Jak wygląda sama rozgrywka? Otóż gramy w piłkę z rywalem i chodzi o to, żeby EA nie wyrzuciło nas z serwera przed końcem spotkania, jeżeli uda nam się dograć mecz do końca to można już to uznać za sukces, niezależnie czy przegraliśmy 0:11, czy wygraliśmy po karnym z pupy (a takich pełno), jeżeli wlecisz Neymarito albo innym chucherkiem w pole karne i dotkniesz tylko rosłego obrońcę oponenta, to w nagrodę masz szansę na pokonanie tormana rywali z metrów jedenastu. Ocena gry:
Poruszanie się zawodnikami, sztuczki zwody, balans ciałem 10/10
Realność lotu piłki po strzałach podaniach 9/10
Sędziowanie 3/10
Serwery EA Sports 1/69
Polecam