You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 10 years ago (87193h)
Kolejna z dorocznych odsłon najpopularniejszej serii piłkarskiej. W grze pojawia się tradycyjnie spory zestaw nowości i ulepszeń, wśród których na czoło wysuwa się wprowadzenie kobiecych reprezentacji narodowych. Poza tym deweloperzy z EA Sports zmodyfikowali i uprościli nieco tryb Ultimate Team, wprowadzili kilka nowych opcji w trybie kariery i usprawnili wachlarz możliwości zawodników oraz algorytmy sztucznej inteligencji, co przełożyło się na jeszcze większy realizm rozgrywki. za https://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25506
Jak Wam idzie drodzy użytkownicy forum Rookgard? Ja mam kilka składów, najbardziej rozbudowany włoski na bramce Handanović, a na obronie głównie Alex Sandro, Manolas, Chiellini, Peres potem pomoc, IF Naingolan, skrzydłowi Iturbe (przekot), Felipe Anderson, ŚPO Hamsik i w ataku Higuain i Mandżukić bo on akurat główki ma op, dużo wbił, a ja skrzydłami staram się śmigać bo mam szybkich bocznych i wrzutki hehe, no w paczce Neymar trafiony i Aguero ostatnio, byłem wczoraj w 1 lidze, ale jestem już w 3 bo EA stwierdziło, że jeżeli mam mecz o utrzymanie, mecz o wszystko, to się specjalnie rozłączyłem w 1 minucie meczu, bo jestem za słaby na drugą ligę i mogę się bujać, niech sobie teraz Vryysik trochę pouczy 3ligowców jakichś piruetów, bolasie flicków i innych ruletek, dla mnie dobra karta ma 90+ pace i przynajmniej 4* sztuczek, nie tyczy się to CB i GK, CB siła i obrona, a GK jeszcze nie rozgryzłem, ale Handanović jest OP. Jak wygląda sama rozgrywka? Otóż gramy w piłkę z rywalem i chodzi o to, żeby EA nie wyrzuciło nas z serwera przed końcem spotkania, jeżeli uda nam się dograć mecz do końca to można już to uznać za sukces, niezależnie czy przegraliśmy 0:11, czy wygraliśmy po karnym z pupy (a takich pełno), jeżeli wlecisz Neymarito albo innym chucherkiem w pole karne i dotkniesz tylko rosłego obrońcę oponenta, to w nagrodę masz szansę na pokonanie tormana rywali z metrów jedenastu. Ocena gry:
Poruszanie się zawodnikami, sztuczki zwody, balans ciałem 10/10
Realność lotu piłki po strzałach podaniach 9/10
Sędziowanie 3/10
Serwery EA Sports 1/69
Polecam
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 10 years ago (87173h)
Zgadzam się, serwery EA to najgorsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałem na oczy. Wywalanie z meczów po dwóch minutach lub na dwie minuty przed końcem to normalna sprawa. Ogólnie gra jest spoko, Vryy jest cienki jak siki pająka, chociaż ma ze mną lepszy bilans. To i tak ja jestem lepszy. Jak gracie na ps3 to podajcie swoje nicki miśki.

Gardor ;)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (87169h)
Grałem w FIFA na pegasusie, ehh stare dobre czasy 10/10, dzisiejsza FIFA nie dorasta tamtej do pięt. Pozdrawiam :D
Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 10 years ago (87169h)
Trathos wrote: Grałem w FIFA na pegasusie, ehh stare dobre czasy 10/10, dzisiejsza FIFA nie dorasta tamtej do pięt. Pozdrawiam :D
Najlepsza piłka na Pegasusa to było Nekketsu Soccer League (znany też pod nazwą Goal 3), sorx. FIFA 16 jest OP.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 10 years ago (87168h)
Goal 3 <3

Gardor ;)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (87167h)
Ja to lubię japońską piłkę Captain Tsubasa która wyszła prawie na wszystkie konsole i we wszystkie części grałem, nie ma to jak nawalanie z czarów w piłce :D

Do you like the post?

Vryysas

Vryysas (User) (3 threads, 113 posts) posted 10 years ago (87164h)
Tsubasę znam jedynie z kreskówek :P Anime przypomniane z 2 lata temu
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 10 years ago (87141h)
Nie mam szesnastki, ale ostatnio wpadła mi w ręce czternastka. Póki co gram sobie tylko z braćmi na padach i nie bawię się w żadne gry przez internet. Grafika fajna, właściwości gry też, ale póki co nie mogę się przyzwyczaić, bo ostatnio grałem w siódemkę. Wkurza mnie to, że robię akcje, jestem pod bramką przeciwnika, a sędzia gwiżdże koniec połowy/meczu. Da się to gdzieś zmienić?
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 10 years ago (87141h)
Nic nie zmienisz, ot, taki sędzia.

Gardor ;)
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.