You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
23
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

BloodyTormentor

BloodyTormentor (User) (0 threads, 3 posts) posted 10 years ago (84098h)
Witam Graczy z Antici!
Zaglądam do Was dość często - szukam serwera gdzie grywa najwięcej Dawnstayerów. Obecnie z moich obserwacji wynika, że najlepiej pod tym kątem wypada Morta. Fajnie by było spotkać się na jednym serwerze i stworzyć społeczność ok. 20 aktywnych graczy. Może Inferna? Czekam na Wasze propozycje, a na tą chwilę zapraszam na Mortę ;)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (84097h)
A to dlatego że tam strimer gra i wbijają kolesie na Dawnporta i ubijają 18-19 poziomy. Na Morcie sam gram na Dawnporcie, widzę że z RS biegasz ekhm poprawka stoisz w DP :D
Do you like the post?

BloodyTormentor

BloodyTormentor (User) (0 threads, 3 posts) posted 10 years ago (84097h)
Streamer? Jaki nick?;p
W każdym bądź razie często logują się tu (na Mortę) nowi gracze, z którymi rozmawiam i mówią, że chętnie pograliby tutaj PVP, tylko powodem dla którego nie zostają na dłużej jest jednak mimo wszystko bardzo mała ilość graczy. Podejrzewam, że gdyby było więcej aktywnych graczy to stanowiłoby to również zachętę dla nowych osób.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (84096h)
Sir Misiek strimuje w godzinach 8-13 czasem i wieczorem i wyjaśnia kolesi, wtedy wbija po 10+ osób i biegają po wyspie i napier...nka jest :D teraz ma półtora tygodnia przerwy więc cisza będzie :D Więc z Rsem nie wychodz bo Cie ubiją :D
Do you like the post?

BloodyTormentor

BloodyTormentor (User) (0 threads, 3 posts) posted 10 years ago (84095h)
A to już wiem.. Wręcz przeciwnie, nie mogę się doczekać, żeby znowu skopać im tyłki :D
Myślałem, że jest ktoś jeszcze ;)

W zeszłym roku więcej się tu działo, był war mode. Kwestia kilku, kilkunastu nowych graczy i być może ponownie by coś z tego wyszło.
Zapraszam na Mortę i do kontaktu w grze.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 9 years ago (75758h)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 9 years ago (75241h)
Takich dwóch typów próbowało mnie zabić, oczywiście bezskutecznie. Ten w różowych gatkach straszny cwaniaczek, ale nazwa zobowiązuje, hehe.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 9 years ago (75241h)
bezskutecznie, bo uciekłeś? :D
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 9 years ago (75238h)
Royal Rooker pojawił się pod koniec. Kasti miał red skulla i zaatakowałem go. Jak stał przy mnie to dostawał ładne hity. Później zaczął uciekać i bić na dystans, później ja uciekałem, bo to nie miało sensu i chciałem, żeby "krzyżyki" zniknęły. Tak w kółko.
Do you like the post?
Showing 16 to 24 of 24 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.