Zgodnie z regulaminem, otrzymujesz rangę Supporter na 7 dni.§2. 17. Za napisanie artykułu/poradnika/wywiadu użytkownik otrzymuje proporcjonalną do jakości pracy ilość dni rangi "Supporter" (maksymalnie 7 dni)

Jest to normalne, juvenile cyclops jest przypisany do jednej z kratek między schodami a respem guarda i czasem można go tam spotkać.Suchy1992 wrote: A ja spotkałem cycka na minosach. Nie wiem czy to normalne zjawisko.
Nie sprawdziłem bo mi nie wypadły podobnie jak life ring, dlatego nie wiedziałem czy je zamieszczać i postawiłem przy nich znak zapytania.FFF wrote: sprawdziłeś czy na pewno można przenosić silver ammy + trollroot?
To zależy jak kto woli, we wstępie napisałem czego wybrałem knighta. Ghoula i trolla klikałem tylko raz żeby atakować i nawet nie patrzyłem jak bije. Na guarda przy skillach 60/60 traciłem max 1 potke i to nie zawsze.FFF wrote: ale lepiej chyba palkiem bo potów mało trzeba zużywać i nie trzeba skillić postaci tylko wbić 17~ lvl i przed dwudziestym popadać
FFF Prorok :DFFF wrote: bardzo ładne, będziesz szary
Jest też taka możliwość tylko przez boxy tracimy sporo capa i z tego co się orientuje na dawnporcie z tych co można wziąć do bp są tylko crate które ważą 80oz. W okolicach ghoula kręci się sporo noobów i mogły by nam wybić te potwory albo zniszczyć boxy, często też ktoś mi wybijał potwory z red hp, na guardzie jest już w miarę spokój.Lady Ariadna wrote: Jedyna moja sugestia: Sorc/Druid i boxy. Sorcem/Dru można łatwo od 7+ z Vortexem/Snakiem bić guarda i mino, zero treningu, tylko potki + no wypadałoby ten brass set.
Co do boxów to proponuję na ghoulu zabić wszystko, potem obczaić co sie zrespi na ghoulowym sqm, ubić a resztę wylurować i przejścia zastawić boxami

Start: minutę czy dwie po 23:00
23:28 Loot of a minotaur guard: 12 gold coins
23:36 Loot of a minotaur guard: 19 gold coins, a piece of warrior armor
23:41 Loot of a minotaur guard: nothing
23:52 Loot of a minotaur guard: 20 gold coins
00:13 Loot of a minotaur guard: 2 gold coins
00:22 Loot of a minotaur guard: nothing
00:27 Loot of a minotaur guard: 3 gold coins
00:40 Loot of a minotaur guard: 3 gold coins
00:53 Loot of a minotaur guard: 13 gold coins
<jakiś ziomek sie pokazał mi tu i zaczal nawijac, że on rządzi wyspą i mam spi***alac to loga dałem >