Dark Gladir wrote:Lady Ariadna wrote: zWis Rookstayer - pogadalem z nim na Pixel Champions kiedyś, święcie twierdził, że nie bocił ale nic nie wiadomo.
Ma napisane w opisie, że wbił 100 lv 3 lata temu (bez 1 miesiąca).
Od 100-145 lv jest 33,5kk expa różnicy.
Musiałby to wbić w 1065 dni, co daje 31,5k expa dziennie. Możliwe, ale najprawdopodobniej bot.
Edit: Zobaczyłem jego kolekcję w opisie na innej postaci, bot. Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz expienia (i 5kk golda. Jak widać expił na pacc wolfach, bo ma dużo piór, a tam by się nie dorobił takiej kasy (i nie expił na trolach (gdzie mógłby zebrać kasę), bo ma tylko 20 silver amuletów)):
1 Dice
3 Knives
40 Magic light wands
48 Bronze amulets
20 Silver amulets
564 Crystal coins
263 Minotaur leathers
197 Bearpaws
10050 Chicken feathers
228 Honeycombs
135 Snowballs
159 Orc Teeth
60 Antlers
61 Wool
17 Pig Feet
100 of all other creature products
PS
Orra Sana zdyskwalifikowany za podwójny exp rate (nie, żeby było to czymś złym, ale trzeba mu odjąć połowę expa, jeśli ma być w topce), nie zauważyłem wcześniej.

dlatego wlasnie oceniasz wisa i trathosa na podstawie komenta i opinii nie mowiac juz o sluchaniu drugiej strony xDDD co do trathosa, to pewnie nie mozesz wyjawic co to za zaufany informator?Dark Gladir wrote: Jeśli ktoś zarzuca bota komuś, kto padł na wysokim lvl, bez dowodów, jest dla mnie nielogicznie myślącym człowiekiem. Zawsze trzeba wysłuchać drugiej strony.

Właśnie podaj nick tej zaufanej osoby, znam prawie wszystkich na moim servie co się logują i rozmawiają ze mną, nawet tych co botują, chyba że się boisz go wydać :Dstary_rookier wrote: dlatego wlasnie oceniasz wisa i trathosa na podstawie komenta i opinii nie mowiac juz o sluchaniu drugiej strony xDDD co do trathosa, to pewnie nie mozesz wyjawic co to za zaufany informator?

Kto jak kto ale Ty więcej siedzisz od niego po 8-9h dziennie i na pewno też wbijasz +30k dziennie <-------- najprawdopodobniej bot.Od 100-145 lv jest 33,5kk expa różnicy.
Musiałby to wbić w 1065 dni, co daje 31,5k expa dziennie. Możliwe, ale najprawdopodobniej bot.
Zobaczyłem Twoją kolekcję i mogę to samo napisać, Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz skillowania.Zobaczyłem jego kolekcję w opisie na innej postaci, bot. Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz expienia
8-9h dziennie, grasz tylko poznym wieczorem albo w nocy, czyżbyś bał się że ktoś bota wykryje za dniadark gladir - w ostatnich kilku miesiacach jedne z najwyzszych czasow online (podejrzane!!!)
Ile grasz w Tibię 10lat ? Jakbyś śledził fora (tibia.pl, i inne) to byś wiedział że był rooker co bił z axe, Sebravo, Seberka czy jakoś tak, są nawet fotki na t.pl.Nikt nie wybierał axe, właśnie z racji słabego hatcheta. Nie słyszałem nigdy o nikim, z wyjątkiem Paytona
Może nie używasz kiedy castujesz, ale po za nim możliwe że tak.Po 2. Nie używam brass seta, co widać, kiedy castuję.
Trza by było wszystkich zlikwidować w takim razie, Molto, Don Masteme, Widzę że MDM-a nawet napisałeś BOT, wszystkich oprócz siebie, gratulację !! Wogólę w Tibii przyjeło się coś takiego że każdy kto ma na rooku wysoki poziom to od razu mówią że bot nie majac dowodów, czemu tak nie mówia na tych co mają na mainie 400-800 poziomy?. Na razie to tyle mam do powiedzenia.Nieoficjalny ranking manualnych graczy Rookgaardu wedlug gladira (zeby mogl sie zalapac w jak najwiekszej ilosci kategorii)

Ej z jakiego arta ten obrazek jest, bo może być ciekawe.