You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
68
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (88621h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (88620h)
"Podobno kiedyś bot" Hehe ciekawe skąd takie info :D
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (88620h)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (88619h)
Hehe to chyba nie jest tak zaufana ta osoba jak Ci kity wciska, pozdrów go :D :D Codziennie ktoś mnie sprawdza po kilka razy :D . Aaaaa powiedz mu że dam mu 500TC jak udowodni że boce :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (88618h)
Aknox 100% bociszcze + wbił level i skille na permanentnym 2x(3x vouch)

Kiedyś go trapiliśmy z Lee na premce

Don Dunajek = Freszol, sam mi wysłał jaki skrypt używa

zWis Rookstayer - pogadalem z nim na Pixel Champions kiedyś, święcie twierdził, że nie bocił ale nic nie wiadomo.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (88616h)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (88615h)
Dark Gladir wrote:
Lady Ariadna wrote: zWis Rookstayer - pogadalem z nim na Pixel Champions kiedyś, święcie twierdził, że nie bocił ale nic nie wiadomo.
Ma napisane w opisie, że wbił 100 lv 3 lata temu (bez 1 miesiąca).
Od 100-145 lv jest 33,5kk expa różnicy.
Musiałby to wbić w 1065 dni, co daje 31,5k expa dziennie. Możliwe, ale najprawdopodobniej bot.
Edit: Zobaczyłem jego kolekcję w opisie na innej postaci, bot. Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz expienia (i 5kk golda. Jak widać expił na pacc wolfach, bo ma dużo piór, a tam by się nie dorobił takiej kasy (i nie expił na trolach (gdzie mógłby zebrać kasę), bo ma tylko 20 silver amuletów)):
1 Dice
3 Knives
40 Magic light wands
48 Bronze amulets
20 Silver amulets
564 Crystal coins
263 Minotaur leathers
197 Bearpaws
10050 Chicken feathers
228 Honeycombs
135 Snowballs
159 Orc Teeth
60 Antlers
61 Wool
17 Pig Feet
100 of all other creature products

PS
Orra Sana zdyskwalifikowany za podwójny exp rate (nie, żeby było to czymś złym, ale trzeba mu odjąć połowę expa, jeśli ma być w topce), nie zauważyłem wcześniej.

Wisex mógł ręcznie grać na jednym charze i mieć swoją armię do zbierania.
Spoiler:
Hańba, wiem, ale ja na przykład tak robiłem. Taki nawet obrazek dobrze to opisuje:
Nie wiem, czy karanie postaci z Aurory/Aurery (tych preview) za dubla jest dobrym pomysłem. Fakt, mieli 2x, ale są to stosunkowo nowe serwery i mieli mniej czasu. Poza tym, już dubla nie mają. Nie wiem, co o tym myśleć.

edit: skąd wiesz, że nikt nie ma 25 axe? Wiem, to mało prawdopodobne bo haczet, ale?
Do you like the post?

stary_rookier

stary_rookier (User) (1 threads, 183 posts) posted 10 years ago (88613h)
over&over, w darth saldrie sie bawisz z listami botow? w ten sposob bedziesz bral do rankingu 50 levele, bo kazdemu mozna cos zarzucic:

don mastema - mc w czasach gdy bylo to zabronione, w kwestii szczegolow kontaktuj sie z kubica
jufe desoncido - kiedys char catishoma, teraz tez albo innego brazola, full afk bot
wis - wszystko mogl kupic za piniondze (ale to tez nielegalne, ojej, usunmy go) lub dostac czesc kolekcji
dark gladir - w ostatnich kilku miesiacach jedne z najwyzszych czasow online (podejrzane!!!), zgon na 78 poziomie (marne wytlumaczenie, rookstayer z tym poziomiem i full setem nigdy by nie padl nawet na kicku - 100% bot!!!)

i chvj
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (88613h)
Do you like the post?

stary_rookier

stary_rookier (User) (1 threads, 183 posts) posted 10 years ago (88612h)
jesli uwazasz, ze mc nie daje korzysci w levelowaniu, to najwidoczniej nie wiesz w jaki sposob to wykorzystac

uznales wisa za bota na podstawie jego kolekcji i domyslow co mogl zbierac i gdzie, a czego nie
crisne nigdy nic nie zbieral czyli w ogole nie expil (inaczej by mial silver amulety z trolli itp.), a wesoly tylko food wiec zabijal tylko wilki... ale nie... one zostawiaja wolf pawy, w takim razie on tez nie expil tylko dostal level od gma fuck logic...

...a trathosa na podstawie czyjejs opinii, w takim razie ja uznalem ciebie na podstawie czasu online i zgona

fakt, ze postac odpisuje swiadczy tylko o tym, ze jest ktos aktualnie przy kompie (chyba, ze jest wlaczony auto-responder); niejeden juz sie w ten sposob tlumaczyl - rokis, colin, ferdek i inne pseudo manuale; a waypointow nie musisz miec nawet wlaczonych, sa i tacy co chodza recznie, a bot wykonuje za nich reszte - atak, zbieranie loota, leczenie itp.

afkowales... albo bot sie zacial i jak to teraz udowodnisz? wiekszosc osob uzywa najlepszego eq jakie jest dostepne, wiec kolejna slaba wymowka

Dark Gladir wrote: Jeśli ktoś zarzuca bota komuś, kto padł na wysokim lvl, bez dowodów, jest dla mnie nielogicznie myślącym człowiekiem. Zawsze trzeba wysłuchać drugiej strony.
dlatego wlasnie oceniasz wisa i trathosa na podstawie komenta i opinii nie mowiac juz o sluchaniu drugiej strony xDDD co do trathosa, to pewnie nie mozesz wyjawic co to za zaufany informator?

proponuje usunac dark gladira z rankingu umiejetnosci w tym temacie, lub zmienic nazwe topica na:

Nieoficjalny ranking manualnych graczy Rookgaardu wedlug gladira (zeby mogl sie zalapac w jak najwiekszej ilosci kategorii)
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 10 years ago (88605h)
stary_rookier wrote: dlatego wlasnie oceniasz wisa i trathosa na podstawie komenta i opinii nie mowiac juz o sluchaniu drugiej strony xDDD co do trathosa, to pewnie nie mozesz wyjawic co to za zaufany informator?
Właśnie podaj nick tej zaufanej osoby, znam prawie wszystkich na moim servie co się logują i rozmawiają ze mną, nawet tych co botują, chyba że się boisz go wydać :D
Do you like the post?

Cezet

Cezet (User) (3 threads, 120 posts) posted 10 years ago (88603h)
po 1 nie jestem botem
po 2 chce dowodow ze uzywam bota
po 3 Kic zajec nie bot? polemizował bym ale ok
Do you like the post?

Rookie2016

Rookie2016 (User) (0 threads, 1 posts) posted 10 years ago (88602h)
Od 100-145 lv jest 33,5kk expa różnicy.
Musiałby to wbić w 1065 dni, co daje 31,5k expa dziennie. Możliwe, ale najprawdopodobniej bot.
Kto jak kto ale Ty więcej siedzisz od niego po 8-9h dziennie i na pewno też wbijasz +30k dziennie <-------- najprawdopodobniej bot.
Zobaczyłem jego kolekcję w opisie na innej postaci, bot. Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz expienia
Zobaczyłem Twoją kolekcję i mogę to samo napisać, Niemiałby czasu na zebranie tego wszystkiego oprócz skillowania.
dark gladir - w ostatnich kilku miesiacach jedne z najwyzszych czasow online (podejrzane!!!)
8-9h dziennie, grasz tylko poznym wieczorem albo w nocy, czyżbyś bał się że ktoś bota wykryje za dnia
???!!!!
Nikt nie wybierał axe, właśnie z racji słabego hatcheta. Nie słyszałem nigdy o nikim, z wyjątkiem Paytona
Ile grasz w Tibię 10lat ? Jakbyś śledził fora (tibia.pl, i inne) to byś wiedział że był rooker co bił z axe, Sebravo, Seberka czy jakoś tak, są nawet fotki na t.pl.
Po 2. Nie używam brass seta, co widać, kiedy castuję.
Może nie używasz kiedy castujesz, ale po za nim możliwe że tak.

Ostatnio rozmawiałem z kilkoma rookstayerami, pytałem się co myśla o Tobie, słyszałem też że bocisz, ( Wolan on Rook nawet to potwierdził co częstto Cie widuje ) żałuje że wtedy nie zrobiłem screnshota.
Nieoficjalny ranking manualnych graczy Rookgaardu wedlug gladira (zeby mogl sie zalapac w jak najwiekszej ilosci kategorii)
Trza by było wszystkich zlikwidować w takim razie, Molto, Don Masteme, Widzę że MDM-a nawet napisałeś BOT, wszystkich oprócz siebie, gratulację !! Wogólę w Tibii przyjeło się coś takiego że każdy kto ma na rooku wysoki poziom to od razu mówią że bot nie majac dowodów, czemu tak nie mówia na tych co mają na mainie 400-800 poziomy?. Na razie to tyle mam do powiedzenia.
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 10 years ago (88602h)
Lady Ariadna wrote:
Spoiler:
Hańba, wiem, ale ja na przykład tak robiłem. Taki nawet obrazek dobrze to opisuje:
Ej z jakiego arta ten obrazek jest, bo może być ciekawe.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (88599h)
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 69 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.