Tego raczej nikt ci nie udowodni ile wbił.Lady Ariadna wrote: Najwięcej doświadczenia w ciągu 1h?
Takie coś z wiki mi się przypomniało, łapie się pod obie kategorie tylko nie wiadomo kto to był.Lady Ariadna wrote: Najszybsze przejście Rookgaardu?
Najszybsze przejście Rookgaardu bez użyczania ekwipunku?
Tu trzeba szukać starych screenów, jak nie da się ropować potworków to nie ma szans na większe combo niż kiedyś.Lady Ariadna wrote:Największe combo (jedna cyferka) zadane przez trap: Widziałem chyba kiedyś screena z ratów
Tu też stare screeny, z graczy już nic nie wypada.Lady Ariadna wrote:Największa wartość lootu ze strapowanego rookstayera:??

jedna cyferka to chyba 9 :trollface:Lady Ariadna wrote: Największe combo (jedna cyferka) zadane przez trap: Widziałem chyba kiedyś screena z ratów
Pierwszy raz przez Lee i Mokrą. Szwe Guard 138 lvl.Lady Ariadna wrote: Największy poziomowo rookstayer zabity w trapie: Absolute??? przez kogo to było?

Ten screen to trap Eldryzifa, hit był na poziomie 440-460 z tego co pamiętamLady Ariadna wrote: Największe combo (jedna cyferka) zadane przez trap: Widziałem chyba kiedyś screena z ratów