You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
36
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 10 years ago (86006h)
Kilka dni przerwy i wrzucam nową porcję fotek tak, żeby nie było że śpię.... :D

Awanse! :

27
28
29
30 !!
24 Shielding
Achivementy! :

Cakes !
Happy Farmer !
Oczywiście nie zaprzestałem zbierania
puki co w kolekcji mam 19 sztuk więc resztę z miłą chęcią odkupię iż pali mi się przed końcem pacca zostało tylko 9 dni !
Do you like the post?

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 10 years ago (84592h)
Powróciła lekka chęć do gry, choć dalej lekko zniechęcają braki graczy :D aczkolwiek ten powrót udowodnię kilkoma awansami :p

31
32
33
34
35
I oczywiście w wolnych chwilach jakiś achivemencik :D

Make a wish!
Oczywiście nic nie zmieniło się odnośnie zbierania mino leathers, wiec jeśli ktoś posiada a chciałby to sprzedać, chętnie przygarnę jakieś 50 sztuk ! Pozdrawiam i zapraszam na infernę!
Do you like the post?

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 10 years ago (83834h)
No i w końcu jest ten 40! Expienie z determinacją puki czas pozwala wre jak opętane! Będę się starał prowadzić jakoś ten album, szkoda tylko że bez Reiryuk lecz udostępnię tu nie jeden mój awans! Obiecuję :)
Planuję reprezentować Infernę z wielką dumą... Liczę szczerze na to, że ktoś do mnie w końcu dołączy bo zazwyczaj zalewam się zmułą ale i tak się nie poddam ;> 60% proggres left! Trochę jest mi wstyd, że dobijając 40 poziom nie mam jeszcze plecaka, który robię własnymi siłami ale w końcu do tego dojdę! :P Łapki też się w końcu uzbierają!! :)
W końcu top 1 będzie moje... życzcie mi powodzenia ! :>
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1994 posts) posted 10 years ago (83833h)
ok, życzę ci powodzenia. na tym lvlu tyle skórek to nie jest wcale mało :)
Do you like the post?

Kubica

Kubica (User) (4 threads, 51 posts) posted 10 years ago (83833h)
dokladnie, ja tam backpack robilem na 69 chyba, a wtedy sie jeszcze dalo cos od kogos kupic
Do you like the post?

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 10 years ago (83829h)
dzięki ślicznie za dodanie otuchy, ale prosiłbym nagminną obecność w temacie nawet kiedy jestem nieobecny choć przeglądam forum 6x dziennie bo nie mam z kim pogadać na infernie expiąc sam :D durna potrzeba pogadać z kimś w temacie !! :)
Do you like the post?

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 9 years ago (82669h)
No i mam pierwszy milion! Ja się nie poddam :D
Do you like the post?
Showing 31 to 37 of 37 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.